16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΤο παλιό και το νέο αναμετρώνται σ’ αυτές τις εκλογές!

Το παλιό και το νέο αναμετρώνται σ’ αυτές τις εκλογές!

Ο Ανδρέας θέλει και μπορεί ν’ αλλάξει το ζοφερό παρόν, σε ολοφώτεινο μέλλον

Απέναντι στην επιλογή υπέρ του Ανδρέα Βασιλόπουλου στέκεται ο απερχόμενος δήμαρχος, κύριος υπεύθυνος για το σημερινό τέλμα και τις χαμένες ευκαιρίες, αλλά κυρίως τη σοβαρή επισφάλεια για το μέλλον του δήμου.

Απέναντι στον Ανδρέα επίσης κι η Δήμητρα Τσεβά. Πλαισιωμένη από άτομα που αρχικά φαίνονταν να την στηρίζουν και μόλις εμφανίστηκε στην εκλογική αρένα ο Κώστας Ξηντάρας την εγκατέλειψαν για να συμπλεύσουν μαζί του. Όταν οι δύο συνδυασμοί Τσεβά-Ξηντάρα διαπίστωσαν ότι δεν ήταν ικανοί να κλείσουν ψηφοδέλτια ενώθηκαν σ’ ένα ενιαίο συνδυασμό, όπου υπερίσχυσε η κα Τσεβά, εξαφανίζοντας τελείως τον Ξηντάρα. Στην νέα πραγματικότητα εντάχθηκαν όλοι εκείνοι που ενδιαφέρονται απλά για  την καθαίρεση Μπουρνούς, χωρίς να ενδιαφέρονται για τη χρηστή διοίκηση του δήμου, από μια διοίκηση τελείως ανήμπορη ν’ αντιμετωπίσει  τα πολλά και περίπλοκα προβλήματα που ζητούν λύση.

Και οι δύο συνδυασμοί βασίζονται σε αιρετούς που έχουν διοικήσει χρόνια τόσο στη Ραφήνα (Τσεβά κ.α.), όσο και στο Πικέρμι ως κοινοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας κι αργότερα σύμβουλοι μείζονος μειοψηφίας Ραφήνας-Πικερμίου (Ξηντάρας κ.α.)

Το παλιό κατεστημένο απέναντι στο καινούργιο, καθαρό κι άφθαρτο

Είναι εκείνος (Μπουρνούς) κι όσοι συνέπραξαν μαζί του, που επί 7 χρόνια έχει προκαλέσει την αγανάκτηση της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας με την «ενός ανδρός αρχή», που δεν έκανε κανένα έργο δικό του, εκτός απ’ το να εμφανίζει τα δημόσια έργα ως δικά του, κομπάζοντας επειδή κάποια εκτελούνται επί θητείας του.

Είναι εκείνος (Μπουρνούς) κι εκείνη (Τσεβά) που βρέθηκαν στο ίδιο μετερίζι διοίκησης του δήμου με τα γνωστά δυσάρεστα αποτελέσματα για την καθημερινότητα των πολιτών.

Είναι εκείνος κι εκείνη που η εγωπάθεια κι η εμμονή ότι ο τόπος τους ανήκει επειδή συνδέονται με «σόγια», επειδή επιβιώνουν εκλογικά επί χρόνια χωρίς να έχουν να προσφέρουν τίποτα περισσότερο από παλιομοδίτικες πολωτικές πρακτικές του «τύπου οι δικοί μας κι οι άλλοι», αδυνατώντας να καταλάβουν ότι η Ραφήνα και το Πικέρμι έχουν αλλάξει ήδη καθώς επέλεξαν να ζήσουν σ’ αυτ πλήθος νέοι δημότες που θέλουν πιο ποιοτικές δημοτικές υπηρεσίες και εμβληματικά δημοτικά έργα υποδομών για μια πρότυπη πολιτεία.

Είναι εκείνη (Τσεβά) που συνέπραξε σ’ όλες τις αποφάσεις Μπουρνούς, δεν έκανε καμιά αντιπολίτευση εναντίον Μπουρνούς, επειδή απλά θ’ αντιπολιτευόταν τον εαυτό της.

Είναι εκείνη που δεν δήλωσε έως τώρα τους λόγους που την οδήγησαν να εγκαταλείψει τον Μπουρνούς, ούτε σε ποια θέματα διαφωνεί μαζί του.

Είναι εκείνη που παραβρέθηκε στον απολογισμό Μπουρνούς γιατί δεν ήθελε να του χαρίσει τα έργα που έκαναν μαζί! Άρα είναι εκείνη που βλέπει στον καθρέπτη της τον Μπουρνούς.

Είναι εκείνη που δεν μπορεί ν’ αρθρώσει ορθό λόγο στα τόσα προβλήματα που χρονίζουν και ζητούν απαντήσεις και λύσεις.

Είναι εκείνη που την πλαισιώνουν άτομα που γνωρίζουν την ανεπάρκειά της και φαντάζονται να κάνουν παιχνίδι μετά ως χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, έχοντας ως πρότυπο τις ίντριγκες του απερχόμενου δημάρχου και της στενής ομάδας του.

Είναι εκείνη που διαδίδει μέσω των «εν δυνάμει χαλίφηδων» ότι είναι η μόνη που μπορεί να κερδίσει τον Μπουρνούς, όταν εκείνος – να θυμηθούμε το τραγούδι της αείμνηστης Σωτηρίας Μπέλλου – διαθέτει ήδη πολλά «κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα» και μπορεί ν’ αποδυναμώσει έως να εξαφανίσει κάθε απόπειρα κριτικής της κατά της απερχόμενης διοίκησης του.

Ο Ανδρέας θέλει και μπορεί ν’ αλλάξει το ζοφερό παρόν, σε ολοφώτεινο μέλλον  

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος απ’ το 2014 έχει στόχο την αναβάθμιση του δήμου ώστε να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει ως πρότυπο στην ευρύτερη περιοχή. Ο συνδυασμός του αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από πρωτοεμφανιζόμενα πρόσωπα, καταξιωμένα στους τομείς εργασίας τους και στους κοινωνικούς φορείς που δραστηριοποιούνται. Αποτελούν τη νέα γενιά με ήθος, ευγένεια, όραμα, νέες ιδέες και προγραμματισμό για έναν καινοτόμο δήμο.

Λογική επιλογή: Ψηφίστε τους

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα