11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΤο παράλληλο σύμπαν του κου Μπουρνούς, σε σχέση με το ιστορικό σύμπαν...

Το παράλληλο σύμπαν του κου Μπουρνούς, σε σχέση με το ιστορικό σύμπαν Βασιλόπουλου

Στο παράλληλο σύμπαν που ζει ο κος Μπουρνούς, σύσσωμη η δημοτική αρχή, σημαίνει ο εαυτός του κι ένας δημοτικός του σύμβουλος! Στον αντίποδα στο ιστορικό σύμπαν Βασιλόπουλου, συνοδεύεται πάντα από αρκετούς υποψηφίους συμβούλους του κι αυτό σημαίνει παράσταση νίκης που κερδίζει συνέχεια πόντους!

Στην ενημερωτική εκδήλωση του ΕΠΑΛ Ραφήνας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Μαΐου, παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ε. Μπουρνούς με τον πρόεδρο της Β΄ Σχολικής Επιτροπής Παναγιώτη Γαβριήλ, ομού με τον υπ. Δήμαρχο Ανδρέα Βασιλόπουλο πλαισιωμένο απ’ τους υπ. συμβούλους του συνδυασμού του, Ολγα Λέφα, Ανδρέα Καραντζά και Κυριάκο Μαϊόπουλο.

Καθόλου περίεργο θα μου πείτε… ο Μπουρνούς είχε ένα σύμβουλό του κι ο Βασιλόπουλος τρεις! Κι έχετε απόλυτο δίκιο…

Το περίεργο βρίσκεται σε σχετική ανάρτηση Μπουρνούς στη σελίδα του στο FB, όπου αναφέρει: «…και φυσικά σύσσωμης της δημοτικής αρχής με επικεφαλής το δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου και τον πρόεδρο της Β ‘μιας Σχολικής Επιτροπής Παναγιώτη Γαβριήλ».

Μάλλον ο κος Μπουρνούς ή δεν γνωρίζει τι σημαίνει «σύσσωμη η δημοτική αρχή», όταν ο μόνος σύμβουλος που βρέθηκε μαζί του ήταν ο κος Γαβριήλ και μάλιστα λόγω της υπεύθυνης θέσης που κατέχει, ή βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν, ή ακόμα χειρότερα σκόπιμα παραπληροφορεί για να μη φανεί η οφθαλμοφανής πλέον «μοναξιά» του.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα