Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πέυκης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι Καίτη Μάρακα (φωνή), Άλκης Αναστόπουλος (κιθάρα), Ελεάννα Κωνσταντά (φωνή-κιθάρα) και Έφη Παπαδοπούλου (φωνή) τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς.
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου επέλεξε η βασιλόπιτα να φτιαχτεί με αγάπη από τις ίδιες τις κυρίες και να προσφερθεί στα μέλη. Μετά τη κοπή ακολούθησε μπουφές με κρύα εδέσματα, καφές, αναψυκτικά και κρασάκι.
Η εκδήλωση συνδυάστηκε για ακόμη μία φορά με κοινωνική προσφορά, αφού τα μέλη του Συλλόγου συνέβαλλαν ώστε να συγκεντρωθούν κυρίως λάδι και όσπρια που έλειπαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Α. Μαυρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Ε. Παπανικολάου και Δ. Κατραμάδος, ο Αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ Γ. Καρύμπας, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Α. Ασπραδάκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Γ. Ποριώτου, Μ. Πάγκαλος, Ε. Παπαδημούλη, Δ. Κωνστάντος, οι τοπικοί Σύμβουλοι Πεύκης και Λυκόβρυσης αντίστοιχα κ.κ. Κ. Αναγνώστου και Φ. Ρεϊση, η πρώην Αντιδήμαρχος κα Ζ. Διαπούλη, από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης η κα Ε. Μήτση, από τον Εμπορικό Σύλλογο η κα Χ. Παπαρούπα, από τον Σύλλογο Γέφυρα Αγάπης ο κ. Γ. Μαντζαβίνος, από την Ένωση Γυναικών Πεύκης η κα Σ. Ηλιοπούλου, από την Αναγέννηση ο κ. Γ. Κουτσικάκης, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Βορείων Προαστείων η κα Δ. Παππά και από την Ένωση Γονέων ο κ. Δ. Μανιάτης.
Ευχαριστούμε επίσης όλα τα μέλη και φίλους που πρόσφεραν για την λαχειοφόρο μας, καθώς και την www.sweetmoments.gr για τα υπέροχα ζαχαρωτά στολιδάκια της που στόλισαν τα κομμάτια της πίτας μας και την βασική πίτα καθώς και την καφετέρια “Άλιος” για τον καφέ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως οφείλουμε και στις εθελόντριες του Κοινωνικού παντοπωλείου που συγκέντρωσαν, καταχώρησαν και ομαδοποίησαν όλα τα τρόφιμα που έφεραν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μας.
Και του χρόνου.





