26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ / ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟ Γ....

ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ / ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟ Γ. ΚΟΛΛΙΑ

Συνεχίζοντας τη προσπάθεια ενός σπουδαίου αγωνιστή του Βαρνάβα του Γιώργου Κόλλια, που σήμερα δεν βρίσκεται ανάμεσα στους συγχωριανούς του, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα Χαρούλα Ασημακοπούλου καλεί τους συντοπίτες της να δώσουν λίγο απ’ το αίμα τους ώστε να εμπλουτιστεί η Τράπεζα Ζωής του χωριού.

Σαν μνημόσυνο στον ξεχωριστό συγχωριανό της χρησιμοποιεί ως αφίσα της αιμοδοσίας αυτή με την υπογραφή του όταν ήταν εν ζωή και έδινε την άνιση μάχη με το μαύρο καβαλάρη στ’ αλώνια του Βαρνάβα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Κάλεσμα Χαρούλας Ασημακοπούλου:   

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ακούσαμε να γίνεται έκκληση για αίμα, για κάποιον συνάνθρωπό μας που κινδύνευε και ίσως να ήταν απλά μια ακόμα δυσάρεστη είδηση. Οι περισσότεροι όμως από μας, κάποια στιγμή της ζωής μας, μπήκαμε σ’ αυτή τη θέση, είτε για μας, είτε για κάποιον δικό μας άνθρωπο και νιώσαμε την αγωνία αυτή.

Οι τράπεζες αίματος που λειτουργούν σε πολλά μέρη όπως και σε μας, εκμηδενίζουν την αγωνία εύρεσης αίματος και δίνουν την ηρεμία που χρειάζονται οι συγγενείς, ώστε να ασχοληθούν μόνο με τον άνθρωπό τους.

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας στις 15 Οκτωβρίου, ας εμπλουτίσουμε την Τράπεζα Ζωής μας με “Νέο Αίμα” συνεχίζοντας την πιο όμορφη δράση που μας παραδόθηκε.
Σας περιμένουμε, από τις εννέα και μισή ως τη μία το μεσημέρι στο κτίριο της βρύσης.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα