16.5 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

Ο Αθλητικός Όμιλος «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ», σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» στα Σπάτα Αττικής,  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη εγγραφών για το τμήμα κολύμβησης. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο διαστάσεων 25 μέτρων της «Νέα Γενιά Ζηρίδη», μια πισίνα με άρτιες προδιαγραφές αυτόματης απολύμανσης (25μ, έξι διαδρομών) στην οποία τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανονισμοί ασφάλειας και υγιεινής, σε συνεργασία με την Δημόσια Σχολή Υγείας και ευρωπαϊκά πιστοποιημένο εργαστήριο αναλύσεων.

Οι εγγραφές αφορούν παιδιά ηλικίας 7-15 ετών για τα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης υπό την επίβλεψη μιας πολύ προσεκτικά επιλεγμένης και εκπαιδευμένης ομάδας προπονητών και προπονητριών κολύμβησης με την καθοδήγηση του έμπειρου πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της κολύμβησης κ. Κων/νου Τουρναβίτη.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Τμήμα Κολύμβησης  μπορούν να το κάνουν επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 695 506 0365 με τον κ. Παπασωτηρίου για περισσότερες πληροφορίες είτε να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα 16:30 – 19:00, Σάββατο πρωί 9:30 – 11:00 ή Κυριακή πρωί 11:00 -12:30. 

Έχετε πολλούς λόγους  για να αρχίσετε το κολύμπι τα παιδιά σας

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα