26.9 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ“For Katerina” – Δρομικό μνήμης για τη σύζυγο που έφυγε στη γειτονιά...

“For Katerina” – Δρομικό μνήμης για τη σύζυγο που έφυγε στη γειτονιά των αγγέλων

“For Katerina” – Όλοι μαζί στηρίζουμε – Ραντεβού στο Δημαρχείο Σαρωνικού

Το «For Katerina» αποτελεί έναν φόρο τιμής για τη μαχήτρια που πολέμησε γενναία απέναντι σε έναν ύπουλο εχθρό, σε μια άνιση μάχη, που κράτησε πέντε μήνες.
Είναι ένα δρομικό γεγονός, που πραγματοποιεί ο σύζυγός της Κατερίνας, Αλέξανδρος, του οποίου η διαδρομή που ακολουθεί τρέχοντας είναι και η πορεία της ζωής της.

27 Ιουνίου και με σημείο εκκίνησης το πατρικό σπίτι της Κατερίνας, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο Αλέξανδρος ξεκίνησε τη διαδρομή του, η οποία 8 ημέρες μετά, το Σάββατο 4 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί στο σημείο τερματισμού, στην Κερατέα Αττικής, όπου ζούσαν με τον γιο τους.

Το «For Katerina» γίνεται για να τιμήσει όλους όσοι «έφυγαν» από τη ζωή ύστερα από μάχη με τη νόσο, για να δώσει δύναμη σε όσους δίνουν τη δική τους μάχη, στους συγγενείς-συνοδούς τους και τέλος για να ευαισθητοποιήσει όλους εμάς τους υπόλοιπους, ώστε μέσω της πρόληψης να μην εφησυχάζουμε, γιατί αυτός ο ύπουλος εχθρός παραμονεύει και δεν ξέρουμε πότε θα μας χτυπήσει την πόρτα.

Μέσα από τη σελίδα «For Katerina», παρακολουθούμε τη διαδρομή του Αλέξανδρου https://www.forkaterina.com/route (live tracking) και τον περιμένουμε το Σάββατο 4/7 μπροστά από το δημαρχείο Σαρωνικού για αποδώσουμε τον δικό μας φόρο τιμής (εκτιμώμενη ώρα άφιξης: 15:00 -16:00)

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα