27.3 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ ΜΑΝΩΛΗΣ Π. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ Δ.Σ. ΣΤΟΝ Ο.Λ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ Π. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ Δ.Σ. ΣΤΟΝ Ο.Λ.ΛΑΥΡΙΟΥ

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για τον Άρη Βίτσιο τέως πλέον Δ.Σ. – Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου (ΟΛΛ), μετά από τρία σχεδόν χρόνια που έμεινε στο τιμόνι του οργανισμού με τις ευλογίες της τότε κραταιής Ν. Δημοκρατίας. Τη θέση του αναλαμβάνει ο Μανώλης Π. Μαραγκουδάκης πρώην διευθυντής της DOW Λαυρίου, από τους κόλπους του ΚΚΕ που μετεγκαταστάθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και για να διατηρηθεί ως είθισται η σχετική ισορροπία, τη θέση του αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Νικολάου πρώην δήμαρχος Χολαργού στέλεχος των ΑΝΕΛ.  

Ο κ. Μαραγκουδάκης εν τούτοις χαρακτηρίζεται άτομο με ιδιαίτερες γνώσεις που προέρχεται απ’ τον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα σε διευθυντική θέση μιας εταιρείας με 65 εργαζόμενους όπως όταν εργαζόταν στη DOW Λαυρίου άρα και γνώστης των τοπικών αναγκών, ενώ θεωρείται εξαιρετικά καλοπροαίρετός και συνεργάσιμος, που σηματοδοτεί με θετικό πρόσημο την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στον ΟΛΛ.

Απ’ την άλλη ο κ. Νικολάου επί δύο 4ετίες δήμαρχος Χολαργού, αναμένεται να συνεργαστεί αρμονικά με τη δημοτική αρχή Λαυρεωτικής, αν και στο Λαύριο δεν υπήρξαν ποτέ μεγάλες αντιδικίες μεταξύ λιμένος – πόλης.  

Χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε την ικανότητα των δύο νέων προσώπων που στελέχωσαν τη διοίκηση του ΟΛΛ, δε μπορούμε να μη σχολιάσουμε ότι η αξιοκρατία που όλοι υπόσχονται αλλά κανείς δεν εφαρμόζει, οδηγείται άλλη μια φορά στις καλένδες παρά τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί αλλαγής στην κρατούσα νοοτροπία που θέλει να τοποθετούνται κομματικά αρεστοί σε επιτελικές θέσεις κρατικών οργανισμών και επιχειρήσεων.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα