21.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΡΑΦΗΝΑ: ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ, ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ Ο.Ε.

ΡΑΦΗΝΑ: ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ, ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ Ο.Ε.

Περάσαμε να ευχηθούμε χθες (28-12-2015) το πρωί στο δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, πέσαμε πάνω σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στο γραφείο του, βγάλαμε μια φωτογραφία στα γρήγορα γι’ αυτό κι όχι τόσο καλή καθώς υπήρχε έντονο φως απ’ τη μπαλκονόπορτα πίσω, δεχτήκαμε πρόταση να παρακολουθήσουμε τη συνεδρίαση, αποφασίσαμε όμως ότι η παρουσία του καλού συναδέλφου Μάκη Κελέκη μας κάλυπτε απόλυτα και αποχωρήσαμε.

Αυτά τηλεγραφικά για τη χθεσινή πρωϊνιάτικη συνεδρίαση της Ο.Ε. του δήμου κι αν θέλετε να μάθετε τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε σας παραπέμπω στο irafina.gr όπου γράφει:

Για δύο εκτός ημερησίας θέματα και τέσσερα εντός συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Στα εκτός ημερησίας ήταν οι διαγωνισμοί για την αποκατάσταση της Λ. Αχαιών στο Ντράφι και της Συντήρησης των σχολικών κτηρίων.

Και τα δύο θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Όσο αφορά την Λ. Αχαιών μετά από ένα διάστημα πέντε ημερών που έχει δικαίωμα ο δεύτερος μειοδότης να κάνει ένσταση, η εκτίμηση για την αποκατάσταση του δρόμου είναι ότι θα παραδοθεί μέσα σε διάστημα έξι μηνών δηλαδή το καλοκαίρι του 2016.

Όσο αφορά την συντήρηση των σχολικών κτηρίων θα ξεκινήσει μετά το κλείσιμο των σχολείων και την ολοκλήρωση της φετινής σχολικής χρονιάς.

1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τευχών Τεχνικών Προδιαγραφών και Προεκτίμηση Αμοιβής μελέτης της Τ.Υ “Μελέτη Γεωλογικής καταλληλότητας & Υδροτεχνική μελέτη για το Κοιμητήριο Πικερμίου”

Ψηφοφορία : Ομόφωνα

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Πρακτικού διαγωνισμού για το έργο “Κατασκευή τμημάτων του δικτύου ύδρευσης”

Ψηφοφορία: Κατά Πλειοψηφία

Κατά ψήφισε ο κ. Φαφούτης

3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Πρακτικού Διαγωνισμού για το έργο “ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ” Αρ. Μελ. 30/2015.

Ψηφοφορία: Κατά Πλειοψηφία

Κατά ψήφισε ο κ. Φαφούτης

4. Λήψη απόφασης περί Ανάκλησης των 125/2015 και 168/2015 αποφάσεων της Ο.Ε.

Ψηφοφορία: Ομόφωνα

Ο κ. Φαφούτης μιλώντας στο irafina.gr σχετικά με τα δύο θέματα που καταψήφισε είπε ότι οι διαγωνισμοί για τα έργα του δήμου θα πρέπει πρώτα να ελέγχονται και να εγκρίνονται από την Οικονομική Επιτροπή.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα