16.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΡΑΦΗΝΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΡΑΦΗΝΑΣ

Ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο υποδέχτηκαν με παρατεταμένο χειροκρότημα. Οι μαθητές παρακολούθησαν τον αγιασμό που τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μ&Λ κ. Νικόλαος, όπως και τις ομιλίες που ακολούθησαν με υποδειγματική υπομονή παρότι έμειναν επί ώρα καθισμένοι στον ήλιο, όπως βεβαίως και τα συνεργεία των ΜΜΕ.

Χαρακτηριστικές οι ατάκες απ’ τις ομιλίες του Μητροπολίτη Μ&Λ, του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Προέδρου του ΟΠΑΠ που παραθέτουμε:  

Μητροπολίτης Μ&Λ κ.κ. Νικόλαος: «Οι καλύτεροι δάσκαλοί μου ήταν τα λάθη μου, στα οποία θήτευσα κι έμαθα».

Πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος: «Μη ξεχάσετε τίποτα. Να τα θυμάστε όλα και για πάντα, ώστε η δική σας γενιά να μη κάνει τα λάθη που κάναμε εμείς».

 Καμίλ Ζίγκλερ: «Εδώ και 60 χρόνια, ο ΟΠΑΠ αποτελεί ζωντανό και αναπόσπαστο κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μείνουμε αδιάφοροι μετά τις πυρκαγιές του Ιουλίου».

Στην υποδοχή του Προέδρου ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής κος Πέτρος Φιλίππου, ο οικοδεσπότης δήμαρχος κος Μπουρνούς κι ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Γεράσιμος Καβαλιεράτος.

Παρόντες επίσης οι βουλευτές  Γιώργος Πάντζας του ΣΥΡΙΖΑ κάτοικος της περιοχής, Βασίλης Οικονόμου της Ν.Δ., Γιώργος Μαυρωτάς του Ποταμιού, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Πάντζας, οι αντιδήμαρχοι Ρ-Π Παναγιώτης Καλφαντής και Δήμητρα Τσεβά, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρ-Π Δαμιανός Φαφούτης, Γιώργος Κοκκόλης, Μύρων Τσαγκαράκης, Σπύρος Λιβαθινός του Μαραθώνα, οι πολιτευτές Λυδία Μουζάκα, Νίκος Καντερές, Χαρά Ξάνθη κ.α.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα