16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Την ανέγερση του νέου Δημαρχείου Παιανίας, στην περιοχή Άνοιξη, (θέση ΠΕ 8)  όπως προβλέπεται από το πολεοδομικό σχέδιο, ανακοίνωσε χθες (Τρίτη 10/2/15), ο δήμαρχος Παιανίας, Σπύρος Στάμου, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για ένα κτίριο 2000 τετραγωνικών μέτρων,σύγχρονο και λειτουργικό, που θα κτιστεί ανάμεσα στις δύο πόλεις, Παιανία & Γλυκά Νερά,οι οποίες ενώθηκαν με τον Καλλικράτη.

Στο πρώτο στάδιο του έργου, του οποίου η διαδικασία μελέτης και αδειοδότησης έχουν ήδη δρομολογηθεί, χρηματοδότης και χορηγός θα είναι ο επιφανής εφοπλιστής, Αθανάσιος Μαρτίνος, γνωστός για το κοινωνικό του έργο, μέσα από πλήθος χορηγιών σε ιδρύματα, δήμους και σωματεία.

Πρόκειται για μεγάλο έργο, που θα αναβαθμίσει το διοικητικό έργο και την ποιότητα της εσωτερικής λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών του δήμου, δημιουργώντας τις συνθήκες για την ανάπτυξη του τόπου.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου δημαρχείου Παιανίας,

προβλέπεται, εκτός των γραφείων διοίκησης και υπηρεσιών, η δημιουργία συνεδριακού κέντρου και αίθουσα πολιτιστικών και πολλαπλών χρήσεων.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα