23.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Προκήρυξη για την πρόσληψη 13 ατόμων, με τα οποία θα στελεχωθεί ο  4ος βρεφονηπιακός σταθμός Παιανίας, στην οδό Πεδουλά Κύπρου, ανακοίνωσε σήμερα (Τετάρτη 11/2/15),ο φορέας Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας, του δήμου Παιανίας.

Αιτήσεις για την πρόσληψη τους, μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι έως το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 και στη συνέχεια, θα ακολουθηθούν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνουν οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, θα προσληφθούν, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 6 βρεφονηπιοκόμοι, 4 βοηθοί βρεφονηπιοκόμοι, 1 μαγείρισσα, 1 βοηθός μαγείρισσας και 1 καθαρίστρια.

«Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να καλύψουμε τις ανάγκες όσο το δυνατόν, περισσότερων δημοτών μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας, Σπύρος Στάμου και συμπλήρωσε ότι «μ’ αυτόν τον τρόπο, θα εξυπηρετηθούν περίπου, 55 βρέφη και νήπια, τα οποία θα φιλοξενηθούν σ’αυτό τον βρεφονηπιακό σταθμό».

Έως τώρα, στο δήμο Παιανίας λειτουργούν χωρίς προβλήματα, ένας παιδικός σταθμός στα Γλυκά Νερά, στη θέση  Φούρεσι και 2 παιδικοί σταθμοί στην Παιανία, στην διασταύρωση των οδών Κων/νου Πρίφτη και Σπύρου Δήμα ο πρώτος και στην οδό Παπαφλέσσα, ο δεύτερος.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα