15.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ;

Εντυπωσιακή η αποκάλυψη του militaire.gr με τίτλο «“Μάχη” με τα ποντίκια στο κέντρο προσφύγων στο Λαύριο για τα στελέχη του ΠΝ!», όπου αναφέρονται οι ανησυχίες των στρατιωτικών που κλήθηκαν να αναλάβουν άμεσα καθήκοντα σε κέντρα εγκατάστασης προσφύγων, χωρίς να έχουν εμβολιαστεί – στο χώρο υπάρχουν πολλά ποντίκια – ίσως θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψη τους τα όσα αντιμετωπίζουν τα στελέχη του ΠΝ που κλήθηκαν να λειτουργήσουν το Λαύριο.

Αναλυτικά το άρθρο:

Όσοι πιθανόν να θεωρούν υπερβολικές τις ανησυχίες στρατιωτικών που κλήθηκαν να αναλάβουν άμεσα καθήκοντα σε κέντρα εγκατάστασης προσφύγων, χωρίς να έχουν εμβολιαστεί ίσως θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν τους τα όσα αντιμετωπίζουν τα στελέχη του ΠΝ που κλήθηκαν να λειτουργήσουν το Λαύριο.

Επιδρομή ποντικιών καλούνται να αντιμετωπίσουν, μαζί μ’ όλα τ΄ άλλα σοβαρά προβλήματα υγιεινής που υπάρχουν. Δεν είναι αστεία τα πράγματα και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση ώστε το προσωπικό να προστατευθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμβολιασμοί όπως λένε πηγές του ΓΕΝ θα γίνουν άμεσα, αλλά ως γνωστόν η “ενεργοποίηση”  της “ασπίδας” που παρέχουν στον ανθρώπινο οργανισμό, χρειάζεται κάποιες ημέρες για να λειτουργήσει.

Γι’ αυτό και απαιτείται να ληφθούν όλα τα υπόλοιπα υγειονομικά μέτρα προκειμένου τα στελέχη των Ε.Δ. που έχουν αναλάβει μια αποστολή που δεν τους αφορούσε να μην έχουν δυσάρεστες συνέπειες.

 Militaire.gr#sthash.IURpgHRD.dpuf

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα