20.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ Ή ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ;

ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ Ή ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ;

Έντονος προβληματισμός για την πιθανότητα δημιουργίας εναέριας γέφυρας διέλευσης οχημάτων στη διασταύρωση της Ραφήνας. Ποια η θέση της παράταξης «Συμμαχία Δημιουργίας» με υποψήφιο δήμαρχο Ρ-Π τον Δαμιανό Φαφούτη.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ!

Με την από 12/4/19 επιστολή του προς τον Υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη, με την οποία όψιμα εκφράζει τη διαφωνία του με τη δημιουργία εναέριας γέφυρας διέλευσης οχημάτων στη διασταύρωση της Ραφήνας, ο απερχόμενος Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου ψεύδεται και αποκαλύπτεται πλήρως για μια φορά ακόμη, μια και τα ερωτήματα που γεννιούνται από την επιστολή είναι πολλά και σοβαρά!!! Πιο συγκεκριμένα:

  • Στη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου ισχυρίστηκε ψευδώς, πως δεν υπάρχει μελέτη για την κατασκευή εναέριας γέφυρας στη διασταύρωση, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το περιεχόμενο της επιστολής του. Δεν μας εκπλήσσει μια και δεν είναι η πρώτη φορά που ο απερχόμενος Δήμαρχος συλλαμβάνεται να ψεύδεται στο Δημοτικό μας Συμβούλιο!!! Και βέβαια ακόμη χειρότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο ουδέποτε ενημερώθηκε για την κατάρτιση οποιασδήποτε μελέτης για το θέμα, στην οποία μάλιστα ….συμμετείχε!!!
  • Όταν η παράταξη μας εξέφρασε δημόσια ως όφειλε τη διαφωνία της στη διαφαινόμενη τέτοια πρόθεση του Υπουργείου, ο απερχόμενος Δήμαρχος μας κατηγόρησε πως παραπληροφορούμε τον κόσμο και σπέρνουμε την ανησυχία χωρίς λόγο. Απ’ ότι φαίνεται οι φόβοι μας ήταν απόλυτα δικαιολογημένοι!!!
  • Ο απερχόμενος Δήμαρχος έκανε μάλιστα και συγκέντρωση κατοίκων στη διασταύρωση σε μια προσπάθεια να τους καθησυχάσει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα..
  • Και βέβαια δεν έχουμε λάβει καμία γνώση ούτε εμείς, ούτε τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία όργανα, για το κομμάτι των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της εν λόγω μελέτης..

Εμείς δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας και βέβαια δεν θα ενδώσουμε ποτέ στην ιδιοκτησιακή αντίληψη, με την οποία διαχειρίζεται το Δήμο ο απερχόμενος Δήμαρχος. Με σεβασμό στον πολίτη, τους θεσμούς και τις διαδικασίες θα εξακολουθούμε να μαχόμαστε καθημερινά για ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο και τους κατοίκους του..

 

Ο Επικεφαλής της Συμμαχίας Δημιουργίας

& Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου

Δαμιανός Φαφούτης

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα