17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑυτό είναι το «τέλειο μωρό» της Ριάνα – Η εντυπωσιακή φωτογράφιση στη...

Αυτό είναι το «τέλειο μωρό» της Ριάνα – Η εντυπωσιακή φωτογράφιση στη Vogue

Η Ριάνα κατάφερε και πάλι να ρίξει το Instagram. Αυτός είναι ο κούκλος γιος της.

Φωτιά στο Instagram έβαλε η Ριάνα, ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο από τη φωτογράφιση του γιου της για τη Vogue. «Το τέλειο μωρό μου» είναι το σχόλιο που επέλεξε για να συνοδεύει τη φωτογραφία.

Εδώ και λίγες ώρες η Ριάνα έχει καταφέρει να κάνει όλο τον πλανήτη να παραμιλά. Ξανά. Με την εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl έκανε την απόλυτη αποκάλυψη. Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Αυτή τη φορά όμως η Ριάνα απλά ανέβασε μια φωτογραφία από τον μικρό της πρίγκιπα. Και μέσα σε λίγα λεπτά έχει συγκεντρώσει κάποια εκατομμύρια likes και σχόλια.

Η εμφάνισή της και η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της on stage στο Super Bowl έδωσε ένα εντυπωσιακό boost της τάξεως του 390% στην πώληση των τραγουδιών της σύμφωνα με το Forbes.

Ειδικότερα, τα τραγούδια της εμφάνισαν αύξηση 211% στα on-demand streams και εντυπωσιακή αύξηση 390% στις ψηφιακές πωλήσεις. Κάτι ανάλογο έχει παρατηρηθεί, σύμφωνα με το Forbes, και με άλλους καλλιτέχνες μετά την εμφάνισή τους στο Super Bowl.

Η αποκάλυψη της Ριάνα στο Super Bowl

Ήταν χρόνια που είχαμε να δούμε τη Ριάνα live στη σκηνή. Με ένα εκπληκτικό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl, η εκρηκτική τραγουδίστρια έβαλε φωτιά στη σκηνή, επιβεβαιώνοντας με την εμφάνισή της και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

H 34χρονη τραγουδίστρια των επιτυχιών «Diamonds» και «Umbrella», που είχαμε την τύχη να απολαύσουμε πριν από κάποια χρόνια στην Αθήνα, έριξε το διαδίκτυο με τη θρυλική εμφάνισή της.

Εμφανίστηκε για 13 λεπτά, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Η αποκάλυψη ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της.

Μας είχε εν μέρει προετοιμάσει. Είχε αποκαλύψει πως θα έφερνε στη σκηνή έναν καλεσμένο. «Σκέφτομαι να φέρων κάποιον, δεν είμαι σίγουρη» σημείωνε σε συνέντευξή της στον Nate Burleson. Καλεσμένος δεν υπήρχε στην εμφάνισή της, οπότε απλά μας προετοίμαζε για το μεγάλο της μυστικό.

Ο σύντροφος της διάσημης τραγουδίστριας A$AP Rocky βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό και επευφημούσε τη σύντροφό του. Θέλουν σίγουρα μια μεγάλη οικογένεια. Η Ριάνα λάτρεψε την περίοδο της εγκυμοσύνης και αγκάλιασε πλήρως το σώμα της. Δεν θα ήταν έκπληξη αν έκανε και δεύτερο μωράκι» δήλωνε χαρακτηριστικά πηγή από το περιβάλλον τους στο Us Weekly.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα