23.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈφυγε σήμερα ο Μαχαιρίτσας για συναυλία στο ουράνιο στερέωμα

Έφυγε σήμερα ο Μαχαιρίτσας για συναυλία στο ουράνιο στερέωμα

Αιφνιδίασε το Πανελλήνιο η μόλις προ ολίγου είδηση θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε κατά τη διάρκεια του ύπνου στο σπίτι του στο Βόλο. Ο 63χρονος αγαπημένος τραγουδιστής μεταφέρθηκε από το σπίτι του στο νοσοκομείο στις 6:45 το πρωί αλλά ήταν ήδη νεκρός. Το ΕΚΑΒ είχε ειδοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες στις 4:15 και το ασθενοφόρο έφτασε στις 6:45 στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάταξης αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, οπότε η ανακοπή καρδιάς που υπέστη ήταν αναμενόμενο να συμβεί, όσο κι αν προκάλεσε σοκ στους πολυπληθείς θαυμαστές του.

Αύριο ήταν προγραμματισμένη συναυλία του στο Ηρώδειο με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, αλλά ο Χάροντας είχε άλλα σχέδια.

Ο Μαχαιρίτσας γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1956 στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Από πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με την μουσική. Αργότερα εργάστηκε χειρωνακτικά στην αποθήκη κάποιας δισκογραφικής εταιρείας, στην οποία αργότερα έμελλε να κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ το 1978 με αγγλικό στίχο με τους “P.L.J. Band” με τίτλο ‘Gaspar’, ένας δίσκος extended play 45’ στροφών.
Τα τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου. «Ένας Τούρκος στο Παρίσι», «Και τι ζητάω», «Τερατάκια τσέπης», «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο μπλουζ» είναι μερικά μόνο από όσα έγιναν πασίγνωστα στο πανελλήνιο.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα