Αρχική FEATURED Καιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά – Η πρόγνωση Αρναούτογλου

Καιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά – Η πρόγνωση Αρναούτογλου

Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Πρωτομαγιά

Επιμέλεια – Παναγιώτης Βελισσάρης

Στοιχεία για τον καιρό των επόμενων ημερών αλλά και μια πρώτη πρόγνωση για την Πρωτομαγιά έδωσε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με βίντεό του στο κανάλι του στο Youtube.

Ο καιρός των επόμενων ημερών

Αρχικά για σήμερα, ο μετεωρολόγος εκτιμά πως το σύστημα κακοκαιρίας θα συνεχίσει να επηρεάζει την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ την Κυριακή αναμένεται σταδιακή εξασθένησή του. Τη Δευτέρα προβλέπονται τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας, ενώ την Τρίτη αναμένεται νέα αστάθεια με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας.

Τι θα γίνει την Πρωτομαγιά

Έως τα τέλη Απριλίου, ο καιρός θα παραμείνει γενικά καλός. Ωστόσο για την Πρωτομαγιά, ο γνωστός μετεωρολόγος εκτιμά πως θα υπάρξει αστάθεια σε Μακεδονία και Θράκη, με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Από τις 3 έως 4 Μαΐου, υπάρχουν ενδείξεις για πιο άστατο καιρό σε δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης φαινομένων.

Επισκόπηση Απορρήτου

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες, όπως είναι η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η υποστήριξη στην ομάδα μας προκειμένου να κατανοεί ποιες ενότητες του ιστότοπου σάς φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.