22.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚρήτη: Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής ετοιμάζονται να παντρευτούν –...

Κρήτη: Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής ετοιμάζονται να παντρευτούν – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν, έχοντας στο πλευρό τους, τους φίλους τους, ενώ σύντομα αναμένεται και ο γάμος τους.

Η Παρασκιώ και ο Κωστής γράφουν το δικό τους love story στην Κρήτη, αψηφώντας τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει. Εκείνη είναι 82 ετών κι εκείνος 41, ωστόσο ο ένας βρήκε τον έρωτα στα μάτια του άλλου, αρραβωνιάστηκαν και τώρα ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Εδώ στη Μεσσαρά δεν παράγουμε μόνο τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα, παράγουμε και love stories», είπε, μιλώντας στο MEGA, η Εβελίνα Φραγκιαδάκη, φίλη του ζευγαριού.

Την είδε στο καφενείο και την ερωτεύτηκε

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωστής πήρε την απόφαση να φύγει από το χωριό του, το Ζαρό, και βρέθηκε στον Κρότο προκειμένου να ασκήσει καλύτερα το επάγγελμά του. Εκεί γνώρισε την Παρασκιώ, επίσης κτηνοτρόφο, και δεν χρειάστηκε πολύ για να πέσουν τα πρώτα βλέμματα και να φουντώσει ο έρωτάς τους.

«Τρία χρόνια το δούλευε εκείνος στο μυαλό του. Την έβλεπε κάθε μέρα στο καφενείο. Δεν θέλει και πολύ… Ήρθανε κοντά, γιατί τα πάντα είναι θέμα επικοινωνίας», αποκάλυψε η κα Φραγκιαδάκη.

Αν και η Παρασκιώ αρχικά είχε ενδοιασμούς για αυτή τη σχέση, τελικά ενέδωσε. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν, έχοντας στο πλευρό του τους φίλους τους, ενώ σύντομα αναμένεται και ο γάμος τους.

«Εγώ θα κάνω το γάμο. Θα καλέσω 2500 χιλιάδες άτομα και θα βάλω 100 κουμπάρους», δήλωσε ο γαμπρός. Όσο για το μέλλον; Το ζευγάρι θέλει να περνά καλά, να έχει υγεία και να κάνει παρέα ο ένας στον άλλον. «Είναι καλό παιδί, δεν θέλει να με στεναχωρεί, είναι καλόχαρος. Από τότε, τώρα και 15 μέρες μένουμε μαζί», εξομολογήθηκε η ίδια η Παρασκιώ στο ekriti.gr.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα