17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΞυλοκόπησε τη γειτόνισσά της από… ζήλια

Ξυλοκόπησε τη γειτόνισσά της από… ζήλια

Η γυναίκα παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι ζει με τις υποψίες που της γεννά η ζήλια

Η ζήλια, παραδέχτηκε η 54χρονη σύζυγος, την είχε κυριεύσει και πίστευε ότι ο σύζυγός της διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με γειτόνισσά της. Το αποτέλεσμα ήταν να επιτεθεί με βρισιές και χτυπήματα στην γειτόνισσά της μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Μια ημέρα εμφανίστηκε σπίτι της και την χτύπησε στην πυλωτή μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της. «Ναι την έβρισα και την κλότσησα. Νόμιζα ότι είχε δεσμό με τον άντρα μου, γι’ αυτό και αντέδρασα έτσι», παραδέχθηκε χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου οδηγήθηκε για να δικαστεί μετά από μήνυση που της κατέθεσε το θύμα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα gegonota.news.

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο

To θύμα ανέφερε στο δικαστήριο πως την κλωτσούσε στην κοιλιά και την χτυπούσε στο πρόσωπο , ενώ οι εμμονές της την είχαν οδηγήσει σε παρακολουθήσεις και άλλων γυναικών. Το δικαστήριο της επέβαλε ποινή καταδίκης εννιά μήνες για εξύβριση, απειλή και ελαφρά σωματική βλάβη με τριετή αναστολή.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι με τη συγκεκριμένη γειτόνισσα είχε προσωπική κόντρα, αν και παραδέχτηκε πως ζει με τις υποψίες που της γεννά η ζήλια.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα