24.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φανταστική προεκλογική συγκέντρωση σε όγκο και παλμό πραγματοποίησε την Παρασκευή 17 Μαΐου στον Μαραθώνα ο Σπύρος Λιβαθινός υπ. Δήμαρχος Μαραθώνα, θέτοντας στέρεες βάσεις για την κατάκτηση του δήμου. Από νωρίς άρχισε η προσέλευση του κόσμου, με αποτέλεσμα το μεγάλο πάρκινγκ του κτήματος Προμπονά να γεμίσει και τα αυτοκίνητα να παρκάρουν κατά μήκος των δύο πεζοδρομίων της λεωφόρου Μαραθώνος σε εκατοντάδες μέτρα, με τους διοργανωτές να μιλούν για προσέλευση πολύ πάνω απ’ τις προσδοκίες και του πιο αισιόδοξου. Αυτονόητα συγχαρητήρια για την άρτια διοργάνωση και την άψογη παρουσίαση ενός εντυπωσιακού σκηνικού όπου ο κος Λιβαθινός παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του «ΣΥΜΜΑΧΙΑ».

Ο Σπύρος Λιβαθινός κι οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της «ΣΥΜΜΑΧΊΑΣ» του υποδέχονταν τους συμπολίτες του ευγενικοί και χαμογελαστοί όπως πάντα άλλωστε. Σημαντικές οι παρουσίες των βουλευτών Κώστα Κατσίκη των ΑΝ.ΕΛ. και Γιώργου Μαυρωτά του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, των υπ. Π.Σ. Πολυχρόνη Μπαϊρακτάρη και Νίκου Σοφιανού με τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αττική του Γιώργου Πατούλη, αλλά και την ενθαρρυντική  παρουσία των παλαίμαχων άσσων του ένδοξου παρελθόντος του ΠΑΟ Μίμη Δομάζου και Αντώνη Αντωνιάδη.

Ο κος Λιβαθινός στην ομιλία του ανέπτυξε τους πυλώνες πάνω στους οποίους θα κτιστεί το νέο ξεκίνημα του δήμου Μαραθώνα, μετά την καταστροφική πορεία της θητείας Ψηνάκη, με κυρίαρχη υπόσχεση η νέα δημοτική του αρχή να δώσει την αίγλη που αρμόζει στον Μαραθώνα.

Κολακευτικά τα όσα ανέφερε, σε επιστολή που διαβάστηκε, η κα Βαρδινογιάννη για τον Σπύρο Λιβαθινό, όπου αναφέρει το οργανωτικό, συλλογικό και ομαδικό πνεύμα που διέπει τον κο Λιβαθινό. Προτερήματα που πρέπει να διαθέτει ο αυριανός Δήμαρχος Μαραθώνα για να μπορέσει ν’ ανταπεξέλθει σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον όπως αυτό διαμορφώνεται λόγω της εκλογής για πρώτη φορά με απλή αναλογική στους δήμους, όπου ο δήμαρχος θα πρέπει να έχει την ικανότητα να συνθέσει συμμαχίες και συναινέσεις για να προχωρήσει το έργο του. Πολύ περισσότερο σ’ έναν δήμο βαριά πληγωμένο απ’ την καταστροφική πορεία Ψηνάκη κι απ’ τη φονική φωτιά που πυρπόλησε ένα κομμάτι του.

Μετά από αυτήν την μεγαλειώδη συγκέντρωση ο Σπύρος Λιβαθινός έθεσε στέρεες βάσεις για την τελική του επικράτηση και την ανάδειξή του ως νέου Δημάρχου Μαραθώνα!     

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα