24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ Γιάννης Σμέρος, μέλος της επιτροπής αξιολόγησης του Sustainability Hackathon

Ο Γιάννης Σμέρος, μέλος της επιτροπής αξιολόγησης του Sustainability Hackathon

O Γιάννης Σμέρος, Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και Χημικός Μηχανικός MSc, θα συμμετέχει ως μέλος της επιτροπής αξιολόγησης στο Sustainability Hackathon, τον δεύτερο μαραθώνιο καινοτομίας ανάπτυξης λύσεων και εφαρμογών για τη βιωσιμότητα, την εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί 15–16–17 Απριλίου 2022, υβριδικά, με φυσική παρουσία στο Innovathens (Πειραιώς 100, Γκάζι) και απομακρυσμένα με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων.

Λίγα λόγια για το Sustainability Hackathon:

Στόχος του Sustainability Hackathon είναι η ενεργοποίηση της κοινωνίας και των επιχειρήσεων για τη δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών που συμβάλλουν, μέσα από την τεχνολογία και την ψηφιοποίηση, στους στόχους της βιωσιμότητας, εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας.

Στη δράση ανοιχτής καινοτομίας μπορούν να συμμετέχουν μηχανικοί, προγραμματιστές, οικονομολόγοι, αναλυτές, περιβαλλοντολόγοι, ερευνητές, φοιτητές και στελέχη επιχειρήσεων, μεμονωμένοι ή σε ομάδες, αλλά και γενικότερα οποιοσδήποτε έχει ενδιαφέρον για θέματα που σχετίζονται με τους στόχους βιωσιμότητας, την αειφορία και την επιχειρηματικότητα και ενδιαφέρεται να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη εφαρμογή.

Η διοργάνωση θα υποστηρίξει τους συμμετέχοντες να σχηματίσουν ομάδες και να συνεργαστούν για να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν την ιδέα τους. Οι ομάδες και οι λύσεις που θα διακριθούν θα έχουν τη δυνατότητα να υποστηριχθούν επί 5 μήνες για την ανάπτυξη της λύσης τους σε παραγωγική εφαρμογή (acceleration program), ενώ τον Νοέμβριο θα ανακοινωθεί η νικήτρια ιδέα στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα