30.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥποδεχθήκαμε τον καφέ κάδο στη γειτονιά μας

Υποδεχθήκαμε τον καφέ κάδο στη γειτονιά μας

Ο πολιτισμός ξεκινά κυρίως από μας καλοί μου γείτονες κι οφείλουμε να γίνουμε αρωγοί της ανακύκλωσης σε οποιαδήποτε μορφή της.

Ήρθε ο καφέ κάδος στη γειτονιά μας. Ξέρετε αυτός που δέχεται τ’ αποφάγια μας ντε. Ποιος διάβασε όμως ενδελεχώς τις οδηγίες χρήσης που υπάρχουν σε χαρτί κολλημένο πάνω του; Προσωπικά το έκανα, γιατί κανείς απ’ την υπηρεσία καθαριότητας δεν φρόντισε να μας ενημερώσει, τι πετάμε μέσα και πως το πετάμε.

Ε, λοιπόν οι οδηγίες πάνω του γράφουν:

Στραγγίζουμε τα τρόφιμα που απορρίπταμε μέχρι τώρα στα σκουπίδια για να τα ρίξουμε στον καφέ κάδο. Αποφάγια, τσόφλια αυγών, υπολείμματα καφέ και τσαγιού, φλούδες φρούτων και λαχανικών, γαλακτοκομικά κ.α. (διαβάστε λίγο και σεις). Δεν βάζουμε τα εν λόγω υπολείμματα σε πλαστικές σακούλες, αλλά σε χάρτινες.

Στη γειτονιά μου ο κάδος είναι μόλις ολίγων ημερών… όπως διαπίστωσα με ικανοποίηση οι γείτονες ρίχνουν μόνο τρόφιμα. Υπήρχαν ωστόσο αποφάγια σε μια κλεισμένη πλαστική σακούλα. Μακάρι να ήξερα ποιος είναι για να τον ενημερώσω ευγενικά να τα βάζει σε χάρτινη σακούλα.

Δεν τον ξέρω όπως δεν ξέρω όλους εσάς που θα χρησιμοποιήσετε τον καφέ κάδο… Ξέρω όμως πώς να επικοινωνήσω μαζί σας μέσω της ιστοσελίδας μου και ελπίζω καθένας από μας να ενημερώσει τους κοντινούς του, ώστε ο καφέ κάδος να γίνει αποδέκτης μόνο υλικών που επιτρέπονται.

Ο πολιτισμός ξεκινά κυρίως από μας καλοί μου γείτονες κι οφείλουμε να γίνουμε αρωγοί της ανακύκλωσης σε οποιαδήποτε μορφή της.

Χαιρετώ σας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα