25.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΕΡΟΣ V/S ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΕΡΟΣ V/S ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ

Σήμερα εκδικάστηκε η ένσταση του Γιάννη Σμέρου, πρώτου επιλαχόντα περιφερειακού συμβούλου ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, εναντίον της συναδέλφου του Δέσποινας Αφεντούλη, η εκλογή της οποίας έγινε με 20 ψήφους διαφορά.

Μπορεί λοιπόν η κ. Αφεντούλη να ορκίστηκε περιφερειακή σύμβουλος, πρέπει όμως να περιμένει την τελεσίδικη απόφαση του εκλογοδικείου που αναμένεται μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, για να σιγουρέψει την έδρα της.  

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν απ’ το περιβάλλον Σμέρου, η αναμόχλευση του αποτελέσματος έφερε στο φως ευρήματα, π.χ. σε εκλογικό τμήμα του Μαραθώνα υπήρξε λάθος αναγραφή του αριθμού των ψηφοδελτίων υπέρ της κ. Αφεντούλη, ικανά να ανατρέψουν το αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς κι οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι είναι νεαρής ηλικίας και ικανότατα στελέχη προερχόμενα απ’ τους κόλπους του ΠΑΣΟΚ. Η κ. Αφεντούλη, στενή συνεργάτης της υφυπουργού ΥΔΜΗΔ Εύης Χριστοφιλοπούλου, με τόπο διαμονής το δήμο Διονύσου  κι ο Γιάννης δευτερότοκος γιος του μέχρι χτες περιφερειακού συμβούλου αν. Αττικής Γιώργου Σμέρου, με διαμονή το δήμο Παλλήνης.

Στη φωτογραφία η Δέσποινα Αφεντούλη υπογράφει το πρωτόκολλο εκλογής της.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα