23.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΛΛΑΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ «ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΠΥΡΑΚΗ»

ΑΛΛΑΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ «ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΠΥΡΑΚΗ»

Στις 8 Νοεμβρίου έγινε ακόμα μια αλλαγή υπευθύνου επιστημονικής λειτουργίας στο Κ.Υ. Καλυβίων, όπου η 1η ΥΠΕ ορίζει: «Υπεύθυνο για το συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Καλυβίων-Θορικού, με τριετή θητεία, τον κο Γκίκα Αριστοφάνη, Διευθυντή Γενικής Ιατρικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 του Ν. 4368/2016» με την απόφαση να έχει αναρτηθεί στη διαύγεια ΑΔΑ:7Θ25469Η26-ΘΜΧ / 8-11-2017.

Οι θέσεις των υπευθύνων στα Κ.Υ. αλλάζουν ανά 3ετία, εν τούτοις το επιλήψιμο (εκτός άλλων παραμέτρων που θα αναλύσουμε εν καιρώ) έγκειται στο τρόπο που το έμαθαν κι οι δύο υπεύθυνες των Κ.Υ. Ραφήνας κα Αντωνία Δημητρίου ΑΛΛΑΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Υ. Ρ-Π και Καλυβίων κα Εύη Κρανιά, οι οποίες πληροφορήθηκαν την αλλαγή σκυτάλης απ’ την ανάρτηση της αντικατάστασής τους στη Διαύγεια. Μάλιστα η κ. Κρανιά πληροφορήθηκε την αντικατάστασή της απ’ τη συνάδελφό της κ. Δημητρίου όταν της ανακοίνωσε τηλεφωνικά τις δύο σχετικές ΑΔΑ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και με τις δύο γιατρούς παρότι αιφνιδιασμένες απ’ τον τρόπο που έμαθαν την αντικατάστασή τους, μας δήλωσαν ότι ακολουθήθηκε η κατά νόμο διαδικασία και ευχήθηκαν στους αντικαταστάτες τους καλή δύναμη στα νέα καθήκοντά τους που απαιτούν πολλή προσωπική εργασία και διάθεση επιπλέον ωρών εργασίας απ’ τους υπευθύνους.  

Κατά την άποψή μας οι δύο πρώην υπεύθυνες των κέντρων μάλλον πρέπει να νιώθουν ανακουφισμένες, καθώς φεύγει μεγάλο βάρος πολλών ωρών επιπλέον εργασίας απ’ τους ώμους τους.

Να ευχηθούμε λοιπόν στον κ. Γκίκα σιδεροκέφαλος και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα