24.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Ενώ ο χρόνος διεξαγωγής των επόμενων δημοτικών εκλογών δεν έχει ξεκαθαριστεί, δημοσιεύματα περί τα τέλη Ιουνίου ανέφεραν ακόμα και επίσπευσή τους κατά ένα έτος δηλ. το Μάη του 2018 η οποία (επίσπευση) διαψεύδεται κατηγορηματικά απ’ τον αρμόδιο υπουργό Πάνο Σκουρλέτη που τις μεταφέρει αργότερα το φθινόπωρο του 2019 σε συνέντευξη του αρχές Ιουλίου, οι διεργασίες στην προετοιμασία νέων σχημάτων που θα διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου η προσοχή στρέφεται τελευταία στην ολομέτωπη επίθεση προς ανάδειξη των συνεχών απουσιών επικεφαλής και δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας. Αυτή η προσπάθεια αήθους, όπως χαρακτηρίζεται, απαξίωσης του Δημοτικού Συμβουλίου εξωθεί σε επίσπευση δρομολογημένες εξελίξεις που αναμένεται να ανατρέψουν το υπάρχον δημοτικό σκηνικό.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων αυτών που μας είναι γνωστές, μπορούμε να πούμε ότι η δημοτική αρχή κι οι ακούσιοι-εκούσιοι υποστηριχτές των ενεργειών της, που πολλές φορές χρήζουν προσφυγής σε ανώτερα κλιμάκια θα πάρει τέλος, αφού η μειοψηφία θα αποκτήσει ουσιαστικά την ισχυρή φωνή που της λείπει.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα