16.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΚΤΟΣ Ο ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΟΥ, ΕΝΤΟΣ Η ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ

ΕΚΤΟΣ Ο ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΟΥ, ΕΝΤΟΣ Η ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ

Το ραβδάκι του πρωτοδικείου άγγιξε θετικά τη Καλομοίρα Ντουρντουρέκα, αρνητικά όμως τον Χρίστο Μάρκου, με το παρανόμι Κιτσομάρκου για να ξεχωρίζει απ’ τον απελθόντα δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδας Χρήστο Μάρκου.

Η Καλομοίρα λοιπόν καταλαμβάνει την επί πλέον έδρα που κέρδισε η εκλεγμένη μείζων μειοψηφία στην Αρτέμιδα, σε αντίθεση με τον Χρίστο που χάνει την έδρα της δημοτικής ενότητας Σπάτων.

Για την ιστορία να αναφερθεί ότι ο Κιτσομάρκου, επί χρόνια αντιδήμαρχος διαδοχικών τοπαρχιών του τέως δήμου Σπάτων και μετέπειτα καλλικρατικού Σπάτων-Αρτέμιδας, είχε γίνει στόχος των πολιτικών αναλυτών στα τοπικά στέκια, παρέα με τον συνάδελφό του Θανάση Μαργέτη, που τους καταλόγιζαν ευθύνες για την έως τώρα διοίκηση του δήμου.

Σε αντίθεση με το Θανάση, ο οποίος κατάλαβε ότι έφθασε η ώρα της οικειοθελούς απόσυρσης απ’ την εκλογική διαδικασία, ο Χρίστος προτίμησε την εκ νέου ανανέωση της εμπιστοσύνης του κόσμου, η οποία ‘’σκόνταψε’’ στο πρωτοδικείο, που τον άφησε πρώτο επιλαχόντα στον αναλυτικό πίνακα των τελικών αποτελεσμάτων.   

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα