26.9 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ Α. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ Α. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

Υποβολή παρατηρήσεων για το έργο «Συλλογή, Επεξεργασία αστικών λυμάτων Δήμων Ραφήνας- Πικερμίου και Σπάτων- Αρτέμιδος και Επαναχρησιμοποίηση- Διάθεση επεξεργασμένων εκροών».

Κατέθεσε ο Καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης», τις παρατηρήσεις της ομάδας του, στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης για το έργο «Συλλογή, Επεξεργασία αστικών λυμάτων Δήμων Ραφήνας- Πικερμίου και Σπάτων- Αρτέμιδος και Επαναχρησιμοποίηση- Διάθεση επεξεργασμένων εκροών» (αρ. πρωτ. 102105).

Εκτός από τα επτά σημεία τεχνικής φύσης που υποβλήθηκαν, η ομάδα μας επεξεργάστηκε και ορισμένα θέματα κοινωνικής φύσης, όπως είναι η αυτονόητη δυνατότητα δωρεάν χρήσης του επεξεργασμένου ύδατος που θα παράγει το ΚΕΛ, αλλά και τα προβλήματα από ενδεχόμενες αστοχίες των αντλιοστασίων για τα οποία δεν προβλέπεται τεχνική λύση ασφαλείας στη μελέτη.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά το θέμα του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων στο Πλατύ Χωράφι, και θα σας κρατάμε ενήμερους για τις όποιες εξελίξεις.

Γραφείο Επικοινωνίας Καθηγ. Ανδρέα Βασιλόπουλου

Δημοτικού Συμβούλου Ραφήνας-Πικερμίου

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα