19.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΗ ΝΤΑΟΥ; ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΗ ΝΤΑΟΥ; ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ!

Εντάξει είπαμε ότι στις παλαιές κτιριακές εγκαταστάσεις του καταργημένου νοσοκομείου ΠΝΑ χωρούν πολλές δράσεις, όχι όμως και τα πάντα! Γιατί πώς να το κάνουμε γυμνάσιο δεν χωρά εκεί, αφού ο χώρος είναι υγείας κι όχι παιδείας. Να μου πείτε τα ειδικά σχολεία που λειτουργούν εκεί; Το ειδικό σχολείο ιδρύθηκε και λειτούργησε εκεί, για όσους δεν γνωρίζουν, ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του παλιού Παιδοψυχιατρικού νοσοκομείου και των τροφίμων – παιδιών που βρίσκονταν εκεί.

Όπως κι οι αθλητικές εγκαταστάσεις (κλειστό γυμναστήριο και γήπεδο ποδοσφαίρου) τα οποία παραχωρήθηκαν στο δήμο, ανακαινίστηκαν απ’ τον μεγάλο χορηγό κο Μαρτίνο και εξυπηρετούν επιτυχώς τις ανάγκες της αθλούμενης νεολαίας του δήμου. Αλλά αυτές οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι τελείως αποκομμένες απ’ το Κ.Υ. και τις υπόλοιπες υγειονομικές υπηρεσίες που βρίσκονται εκεί. Στον εν λόγω χώρο το μόνο που χωρά και εξαγγέλθηκε ακόμα κι από το στόμα του Πρωθυπουργού είναι ένα νοσοκομείο!

Άρα η πρόταση του δημάρχου Ρ-Π στην συνεδρίαση του Δ.Σ περί παραχώρησης χρήσης κτιριακών εγκαταστάσεων εντός του ευρύτερου χώρου λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ραφήνας  προκειμένου να λειτουργήσει εκεί το 2ο Γυμνάσιο Ραφήνας στερείται παντελώς σοβαρότητας.   

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα