17.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;

ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;

Άλλη μια καινοτομία του δημάρχου Μαραθώνα κ. Ψηνάκη που προβληματίζει τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ» κ. Χατζηγιάννη και αφορά καθορισμό ανώτατου αριθμού αδειών εγκατάστασης και χρήσης οίκων ανοχής στον Μαραθώνα, έρχεται να προστεθεί σε σειρά περίεργων καινοτομιών που εισάγει η νέα δημοτική αρχή.

Το θέμα χρήζει περαιτέρω διερεύνησης, κάτι που θα κάνουμε και θα σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα. Κατά λέξη το δελτίο τύπου της ελάσσονος μειοψηφίας  «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ» αναφέρει:

«Από την αρχή της θητείας του ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ηλίας Ψηνάκης είχε εκφράσει την πρόθεσή του να αναδείξει τα «αρχαία» του Μαραθώνα.

Γενικά ο κ. Ψηνάκης παρουσιάζει μία «ευαισθησία» σε ό,τι έχει να κάνει με τις αρχαιότητες, μάλιστα δε χρίστηκε και επικεφαλής από την ΚΕΔΕ επιτροπής για την διεκδίκηση των μαρμάρων του Μαραθώνα.

Υποσχέθηκε ανάπτυξη στον Μαραθώνα και προσέλκυση νέων επιχειρήσεων.

Σήμερα, φαίνεται τελικά ότι ο κ. Ψηνάκης ξεκινάει την προσπάθεια, από το …. αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Την προσεχή Πέμπτη φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο θέμα τον καθορισμό ανώτατου αριθμού αδειών εγκατάστασης και χρήσης οίκων ανοχής στον Μαραθώνα !!

Η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ» και ο επικεφαλής αυτής Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνος κ. Νίκος Χατζηγιάννης με ιδιαίτερο προβληματισμό στεκόμαστε απέναντι στην «αναπτυξιακή» αυτή πολιτική του κ. Ψηνάκη και επισημαίνουμε ότι στον ιστορικό Μαραθώνα αξίζει καλύτερο μέλλον…»  

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα