32.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ, ΙΩΝΙΔΕΣ & ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ, ΙΩΝΙΔΕΣ & ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θαμώνες του καφέ «Φαίδρα», πελάτες και περαστικούς απ’ το εμπορικό κέντρο του Πικερμίου επί της Λεωφ. Μαραθώνος, καθώς οι χρυσοχέρες κυρίες του συλλόγου γυναικών «Ιωνίδες», έπλασαν πασχαλιάτικα κουλουράκια έξω απ’ το περίπτερο της αγάπης που διατηρούν και ως γραφείο του συλλόγου. Παράπλευρα ένα τραπεζάκι με νερά, αναψυκτικά και συνοδευτικά τιπς για να διασκεδάσουν οποιαδήποτε μικρή λιγούρα με τσιμπολόγημα.  

Αδύνατον ν’ αντισταθεί στη πρόσκληση ο Θανάσης Αδαμόπουλος υποστηριχτής των δράσεων του συλλόγου, που βρισκόταν στο χώρο. Με casual εμφάνιση δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τις πλάστριες. Ιδιαίτερο χρώμα στην εικόνα έδωσε ο κύριος με τα εορταστικά καλάθια που προορίζονταν φυσικά για κάποιους τυχερούς παραλήπτες.

Έτσι γιορτάζουμε οι Ιωνίδες το Πάσχα, μοιράζοντας χαρά σε οικογένειες που έχουν ανάγκη τροφίμων στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, αφού μαζί με τα τρόφιμα … καλό δεν είναι να δεχτούν και λίγα σπιτικά πασχαλινά κουλουράκια απ’ τα χεράκια μας;

Και για να μη ξεχνιόμαστε…πολλά ευχαριστώ στον φούρνο Πρίφτη, απέναντι απ’ το σημείο πλασίματος και ιδιαίτερα το Λευτέρη που έψησε αφιλοκερδώς τα κουλουράκια μας. Μμμμμ μοσχομυριστά! Καλοφάγωτα…Καλό Πάσχα!      

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα