22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΙΝΕΛΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής καθ’ ύλη αρμόδιος της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου, έχει βαλθεί να γεμίσει με χρώματα τη γκρίζα καθημερινότητα των πολιτών τουλάχιστον οπτικά.

Προς τούτο φρόντισε να τοποθετήσει μόνιμη παροχή ύδρευσης στη νησίδα της λεωφόρου Μαραθώνος στο ύψος της Διασταύρωσης Ραφήνας, προκειμένου η φύτευση που πραγματοποιήθηκε εκεί να έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Η εν λόγω παρέμβαση έγινε με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για το προσωπικό και τους διερχόμενους οδηγούς με τη βοήθεια των αστυνομικών του ΑΤ Ραφήνας, προς το διοικητή του οποίου ο κ. Παλπατζής απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν μνημονεύαμε την επέμβαση της υπηρεσίας πρασίνου στο καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου του Κ.Υ. Ρ-Π τόσο το Φλεβάρη, όταν διενεργήθηκε η ιατρική 2ημερίδα στο εκεί αμφιθέατρο, με κλαδέματα και καθαρισμό των νησίδων και του άλσους γύρω απ’ την εκκλησία των Αγίων Γεωργίου & Αλεξάνδρου που βρίσκεται εντός του χώρου απέναντι απ’ το Κ.Υ., όσο και προ μηνός όταν οι εν λόγω νησίδες φυτεύτηκαν με αρωματικά ανθισμένα φυτά που θα ποτίζονται αυτόματα, που έδωσαν μια όμορφη χρωματική νότα στο ειδυλλιακό τοπίο μέσα στο οποίο βρίσκεται η υπερσύγχρονη πρωτοβάθμια μονάδα υγείας.

Το μοναδικό για τα δεδομένα της Π.Φ.Υ. Κ.Υ., στο οποίο μετά την 24ωρη λειτουργία του απ’ τον Ιούνιο έχει εκτοξευτεί στα ύψη η επισκεψιμότητα κι η αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, έχει αγκαλιάσει στοργικά ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, άγρυπνος χορηγός στις όποιες ανάγκες μπορεί να ανταποκριθεί.

Αλλά και το Κ.Υ. ανταποδίδει στο δήμο με διάφορες δράσεις, όπως αυτή που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του προγράμματος «ΗΠΙΟΝΗ 2016» με θέμα την πρόληψη της οστεοπόρωσης στο ΚΑΠΗ Ραφήνας 06/12/2016 ώρα 10:30 και στο ΚΑΠΗ Πικερμίου στις 07/12/2016 ώρα 12:00 ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ «ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΤΩΣΕΩΝ»

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα