30.7 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ…ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ…ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!

Αποτελούν μια αχτύπητη τριάδα προσφοράς, δημιουργικότητας και πολιτιστικής παρουσίας, οι τρεις εικονιζόμενοι πρόεδροι συλλόγων που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του σπιτιού της ΕΣΤΙΑΣ στο Πικέρμι.

Η Ειρήνη Σαρηκώστα, μουσικός, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καλλιτεχνούπολης, η Τόνια Παυλίδη πρόεδρος των Lions Ν. Μάκρης-Marathon κι ο Αλέξανδρος Καφφέζας πρόεδρος – ψυχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικερμίου, έχουν «υιοθετήσει» τη δομή και τους ενοίκους του σπιτιού της Εστίας στο Πικέρμι.

Εξαιρετικά δραστήριοι κι οι τρεις:

Η Ειρήνη έχει αφήσει εποχή με καινοτόμες εκδηλώσεις υψηλού πολιτιστικού επιπέδου στην Καλλιτεχνούπολη και τη Ραφήνα, ενώ έχει τη διάθεση να μας εκπλήξει ευχάριστα προσεχώς με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ποιότητας με απώτερο στόχο τη προσφορά σε επιλεγμένες δομές ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Η Τόνια με μια διαρκή και έντονη δραστηριότητα που περιλαμβάνει ενίσχυση των αναγκών των κοινωνικών δομών του δήμου Μαραθώνα, των σχολείων σε καύσιμα, από διάφορες χορηγίες, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει επιδείξει για το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και φυσικά την Εστία.

Ο Αλέξανδρος! Τι να πει κανείς γι’ αυτόν τον πολυπράγμονα, ευφάνταστο και αεικίνητο άνθρωπο, που έχει αναγάγει τις δραστηριότητες ενός συλλόγου σε ύψιστο επίπεδο. Να σημειώσουμε την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τους ενοίκους του σπιτιού της ΕΣΤΙΑΣ καθώς όπου καταθέτεις αγάπη, παίρνεις πολλαπλάσια ηθική ανταμοιβή.

Για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να πούμε ότι οι τρεις αυτοί άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να καταφέρουν τίποτα αν δεν πλαισιώνονταν από ικανούς κι αφοσιωμένους συνεργάτες και χορηγούς.

Τύχη για την ΕΣΤΙΑ να έχει τέτοιους συμπαραστάτες στο έργο της, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που απλά δεν βρέθηκαν στο οπτικό πεδίο της κάμερας. Η καλή αυτή συνεργασία θα φανεί εντονότερα στις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται απ’ το Σεπτέμβρη και μετά, που θα αιφνιδιάσουν ευχάριστα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα