17.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ...

ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Ισοπέδωση προς τα κάτω, εφαρμόζει η φιλολαϊκή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με την εφαρμογή του νέου συστήματος υπολογισμού των συντάξεων μέσα στο Νοέμβρη. Το μέτρο θα ισχύσει άμεσα για όσους έχουν κάνει αιτήσεις συνταξιοδότησης, ενώ για τους ήδη συνταξιούχους τα κακά μαντάτα έρχονται απ’ το Γενάρη.

Η ιδιομορφία, της δεύτερη φορά αριστεράς είναι οι περικοπές των παλαιών συντάξεων απ’ το Γενάρη να γίνουν βάση του ποσού που είχε υπολογιστεί  ως το 2009.
Οι νέες ρυθμίσεις έρχονται σε δόσεις. Αρχικά θα μπουν σε εφαρμογή οι διατάξεις που ψηφίστηκαν με τον πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης και στη συνέχεια θα έρθει ο νόμος του Νοεμβρίου που θα καθιερώνει το νέο μοντέλο υπολογισμού όλων των συντάξεων. Ο νόμος αυτός θα αναπροσαρμόσει εκ νέου τις συντάξεις από τον Ιανουάριο του 2016.

Να μας ζήσει η κυβέρνηση της αριστεράς με τις δεξιές τσέπες των παρατρεχάμενών της και την κουμουνιστική αντίληψη της ισοπέδωσης της μεσαίας τάξης. Ήθελές τα και παθές τα κυρίαρχε, σοφέ λαέ, που ψηφίζεις όσους σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα