21.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗ Ν. ΜΑΚΡΗ

ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗ Ν. ΜΑΚΡΗ

Ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Μαραθώνα κ. Νίκος Στεφανίδης ως επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, απευθύνει ακόμα μια φορά επιστολή προς τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα κ. Λιβαθινό με κοινοποίηση στο Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ψηνάκη, με θέμα την «Ενημέρωση για τις εξελίξεις και τα προβλήματα του Ιδρύματος για το Παιδί ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», όπως αναλυτικά ακολουθεί:

Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της 26-01-2015αρ. πρωτ. 2159/28-01-2015 και  της 17-02-2015, και της 23-06-2015 αρ. πρωτ. 17524/23-06-2015 επιστολής μας, καθώς και των προφορικών παρεμβάσεων μας όλο αυτό το διάστημα, όπως επίσης και την απόφαση του Δ.Σ. της 10-09-2015 της 17ης συνεδρίασής του από την οποία δεσμευτήκατε ότι, στο επόμενο συμβούλιο, κάτι που δεν έγινε,  θα συζητιότανε σαν θέμα τα προβλήματα του Ιδρύματος «Παμμακάριστος».                                                                                                                                               Με την επιστολή μας αυτή επανερχόμαστε σαν ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, διαμαρτυρόμενοι ταυτόχρονα και ζητάμε να συζητηθεί σαν θέμα και να ληφθεί απόφαση για «Εξελίξεις και τα προβλήματα του    Ιδρύματος για το Παιδί «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ».                                                               

Μέχρι σήμερα η πλειοψηφία, ο κ. Δήμαρχος προσωπικά και οι εκπρόσωποι του Δήμου στο Δ.Σ του Ιδρύματος αρνείστε στα πλαίσια του δημοσίου ελέγχου να ενημερώσετε και να ασχοληθείτε με τα ζητήματα του συγκεκριμένου Ιδρύματος, αν και …. Το Ίδρυμα τελεί υπό την εποπτεία και τον έλεγχο του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας και του Δήμου Μαραθώνα….

Για το λόγο αυτό εγκαλώ τόσο τον κ. Δήμαρχο προσωπικά όσο και τους συμβούλους που εκλέχθηκαν με το συνδυασμό «Πολίτες»για την αδιαφορία τους και τη συνειδητή παρανομία τους. Θεωρούμε ότι η παραπάνω στάση δεν είναι άσχετη με την πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του συνδυασμού «Πολίτες», οι οποίοι όλοι μαζί κινήστε στην κατεύθυνση της διάλυσης της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας με σκοπό το πέρασμα όλων αυτών των υπηρεσιών στο ιδιωτικό κεφάλαιο  και στα πλαίσια αυτά λειτουργείτε και για το Ίδρυμα για το παιδί «Παμμακάριστος».

 

                                                                              

                                                                                                                                                                                                                        

                                                                                   

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα