21.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΕΛΙΚΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ Η ΜΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ Η ΜΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

Μετά την έκταση που πήρε η ταυτόχρονη απουσία των δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου εκτός από δύο, στη συνεδρίαση του Σώματος τη Τρίτη 3 Οκτωβρίου και τις παραινέσεις για παρέμβαση του Προέδρου του Δ.Σ. προς εφαρμογή σχετικής διάταξης του νόμου περί απαλλαγής των συνεχώς απόντων συμβούλων απ’ τα καθήκοντά τους, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ρ-Π κ. Μώρος επισημαίνει:     

Υπήρξαν και παραινέσεις δια ανακοίνωσης επικεφαλής δημοτικής παράταξης, να εφαρμόσω επακριβώς ¨το γράμμα του νόμου¨. Θεωρώ ότι το να στοχοποιήσω και να καταγγείλω προσωπικά συναδέλφους δεν οδηγεί πουθενά. Πιστεύω πως δεν θα διορθώσει την όντως δυσάρεστη εικόνα και θα προκαλέσει ανούσιες εντάσεις, σε μία περίοδο που αυτό που χρειάζεται ο δήμος, είναι η συνέχιση (όπως κάνει) της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.

Άλλωστε οι πολίτες είναι αυτοί που στις επόμενες εκλογές θα επιβραβεύσουν με την ψήφο τους, το έργο, την παρουσία και τη δημιουργική δράση των δημοτικών συμβούλων. Ή αντιθέτως θα καταδικάσουν την αδιαφορία, την πολιτική ανεπάρκεια και εν προκειμένω τις απουσίες τους από την αίθουσα που λαμβάνονται οι σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της περιοχής. Αυτοί είναι οι τελικοί κριτές και όχι η γραφειοκρατία.

Κωνσταντίνος Μώρος

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας – Πικερμίου.       

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα