16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΙ ΔΕΝΤΡΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ;

ΤΙ ΔΕΝΤΡΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ;

Άραγε τι δέντρο θέλετε να γίνετε μετά το θάνατό σας; Μια  ιδέα για την μεταθανάτια ζωή, που θα ‘’κολάσει’’ το χριστεπώνυμο πλήθος, έρχεται να προστεθεί στα καινούργια και παράξενα της ζωής, καθώς η ανακύκλωση μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην καθημερινότητα. Αφού λοιπόν ανακυκλώνονται σχεδόν τα πάντα, γιατί όχι κι οι νεκροί; Κι αν ανακυκλωθούν τελικά τι μπορούν να γίνουν;

Την απάντηση μπορεί να δώσει μια τελευταία επένδυση στο Bios Urn. Μια οικολογική, βιοδιασπώμενη τεφροδόχος που αφού αποδημήσετε εις Κύριο, σας μετατρέπει σε δέντρο!

Αντί το γνωστό ‘’χους ην και εις χουν απελεύσει’’, για όσους επιλέξουν τη βιοδιασπώμενη τεφροδόχο, θα μετασχηματιστεί σε ‘’χους ην και εις… δέντρο απελεύσει’’.

Κατά τους δημιουργούς της ιδιόρρυθμης τεφροδόχου, πρόκειται για πραγματική επανάσταση, αφού οι άνθρωποι για μια και μοναδική φορά στη ζωή τους, αντί να μολύνουν τον πλανήτη θα τον πρασινίσουν.  

Η λογική είναι πολύ απλή. Μέσα στην τεφροδόχο, υπάρχει ένας σπόρος πεύκου (ή όποιος άλλος σύμφωνα με την τελευταία επιθυμία του μεταστάντος). Σε ένα δεύτερο επίπεδο, υπάρχει ειδική υποδοχή για τις στάχτες του νεκρού.

Η τεφροδόχος είναι πολύ ελαφριά και μεταφέρετε εύκολα οπότε μπορεί να φυτευτεί στο τόπο που επέλεξε ο αποθανών πριν πεθάνει.

 

 

 

 

 

    

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα