26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ν.Α.

ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ν.Α.

Όσο αναπάντεχη υπήρξε η έκτακτη ανακοίνωση της διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Μαραθώνα περί κλεισίματος του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου λόγω προγραμματισμένων(;) εργασιών(!) για πρώτη φορά απ’ την ίδρυσή του ΨΗΝΑΚΕΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΛΟΓΩ…, το ίδιο αναπάντεχη είναι η είδηση ότι ο εν λόγω χώρος θα υποδεχτεί την προγραμματισμένη εκδήλωση τη Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα.

Τούτο σημαίνει ότι οι προγραμματισμένες εργασίες τελείωσαν ή ότι υπήρξαν πρόσχημα για να μη πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στην οποία ομιλητής είναι ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος Ζαγάρης;

Εκείνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι το σχόλιό μας ίσως αδίκησε το Δήμαρχο Ηλία Ψηνάκη, που κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε ιδέα τι σχεδίασαν οι συνεργάτες του.

Είπαμε κι εμείς είναι δυνατό ο Ηλίας να νιώθει τόσο ανασφαλής, ώστε να τον ενοχλεί ο Σπύρος Ζαγάρης ως ομιλητής; Μπορεί ο Ηλίας Ψηνάκης να μην είναι ανασφαλής, σίγουρα όμως δεν μπορεί να ελέγξει τι γίνεται πίσω απ’ τη πλάτη του!

Ευτυχώς που η Τάνια Παππά δεν μάσησε και επενέβη δυναμικά – αν και της βγήκε η ψυχή – με αποτέλεσμα η εκδήλωση να υλοποιηθεί ακριβώς όπως σχεδιάστηκε. Και να είναι σίγουρη ότι όλη αυτή η δημοσιότητα που πήρε, θα αποβεί τελικά υπέρ της εκδήλωσης κάτι που θα φανεί στην προσέλευση του κόσμου, αφού ομολογουμένως πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία με πολύ αξιόλογους ομιλητές.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα