20.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΆρχων της αντιπολίτευσης ο Β. Πιστικίδης στο Δήμο Ρ-Π

Άρχων της αντιπολίτευσης ο Β. Πιστικίδης στο Δήμο Ρ-Π

Καταιγισμός προ ημερησίας ερωτήσεων, απ’ τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Βασίλη Πιστικίδη στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 8 Οκτωβρίου. Το σφυροκόπημα του κου Πιστικίδη με πάνω από δέκα ερωτήσεις που έθεσε στην προ ημερησίας διαδικασία, με επιστέγασμα την αποκάλυψη επιστολής του αντιδημάρχου κου Βασιλόπουλου προς το ΕΚΠΑ σε έγγραφο με το λογότυπο του δήμου χωρίς αριθ. Πρωτοκ. και στρογγυλή σφραγίδα στην υπογραφή του ως αντιδημάρχου, τον κατατάσσει στο νούμερο ένα της αντιπολίτευσης που έχει ν’ αντιμετωπίσει η δημοτική αρχή Μπουρνούς.

Κατά γενική ομολογία η τεκμηριωμένη πλήρως, αντιπολιτευτική τακτική του κου Πιστικίδη, επισκίασε τόσο την εκτός ημερησίας παρέμβαση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δαμιανού Φαφούτη (περί μέλους του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠ που αναγράφεται στην διαύγεια χωρίς να έχει ερωτηθεί για την αποδοχή της θέσης αυτής), όσο και του εκπροσώπου της ελάσσονος Σπύρου Κάρλου (πάρκινγκ Πικερμίου).

Ομολογουμένως πρωταγωνιστής της αντιπολίτευσης στην προαναφερόμενη συνεδρίαση του Σώματος Ραφήνας-Πικερμίου και μάλιστα με πλήρη τεκμηρίωση των θεμάτων που τέθηκαν, αναδείχτηκε ο κος Πιστικίδης, η πορεία του οποίου θα παρακολουθείται με ενδιαφέρον από τούδε και στο εξής.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα