14.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠεδίον δόξης λαμπρόν για προεκλογικό αγώνα του δημάρχου Ρ-Π οι αρχαιρεσίες συλλόγων

Πεδίον δόξης λαμπρόν για προεκλογικό αγώνα του δημάρχου Ρ-Π οι αρχαιρεσίες συλλόγων

Ως πότε παλικάρια ...

Λυπηρή διαπίστωση η πολιτική διαχείριση των τοπικών συλλόγων υπέρ των απόψεων Μπουρνούς, χωρίς να έχουν το δικαίωμα οι κάτοικοι να ζητήσουν έστω εξηγήσεις ή διευκρινίσεις για όσα δεν έγιναν ή πρόκειται να γίνουν στην περιοχή τους.

Απτό παράδειγμα τα γεγονότα κατά τις χτεσινές αρχαιρεσίες του συλλόγου «Η Διώνη», όπου το προεδρείο επέτρεψε την κατά πρόσωπο προσβολή του δημάρχου εναντίον κατοίκου – μέλους του συλλόγου, επειδή ρώτησε να μάθει τι έχει γίνει στην περιοχή χωρίς να παίρνει απάντηση απ’ τους συμπολίτες του (μια εκκωφαντική σιωπή για ανύπαρκτα έργα)  και τον δήμαρχο να παίρνει τον λόγο και να τον προσβάλλει κατάφορα (με λέξη που δεν αρμόζει στην παιδεία μας ν’ αναφέρουμε).

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε λίγο αργότερα όταν ο δήμαρχος παρουσίαζε το σχεδιασμό για τον κοινόχρηστο χώρο της Αγίας Φιλοθέης, όπου σχεδιάζεται να γίνει  πλατεία. Κατά τη διάρκεια της παράθεσης του σχεδιασμού ο ίδιος κάτοικος ζήτησε διευκρινίσεις για την υψομετρική μελέτη, που παρουσιάζει ασάφειες σύμφωνα με έλεγχο από ειδικούς επί του πεδίου.

Ο έχων το αλάθητο δήμαρχος, με το αυστηρό ύφος που συνηθίζει και κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ. εναντίον του αντιπάλου του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου, μη αντέχοντας τον διάλογο είπε:

«Μη με διακόπτεις!» απαξιώνοντας όχι τον πολίτη, αλλά τον θεσμό που υπηρετεί ως δήμαρχος.

Και αυτή τη φορά το προεδρείο «σφύριζε» αδιάφορα με αποτέλεσμα ο θιγόμενος να ζητήσει την διαγραφή του απ’ το σύλλογο.

Αξιοσημείωτο ότι ο μόνος που παραβρέθηκε στην εκδήλωση του συλλόγου, απ’ τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης ήταν ο υπ. δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο οποίος έκανε τη διαφορά όταν δέχτηκε ερωτήσεις κατοίκου της περιοχής φιλικά προσκείμενου στην δημοτική αρχή Μπουρνούς, παίρνοντας τις κατάλληλες απαντήσεις σε ότι ρώτησε.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα