23.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΒασιλόπουλος προς Τσεμπέρη: Έχε υπομονή και συνέχισε να επιβαρύνεις την ατομική...

Βασιλόπουλος προς Τσεμπέρη: Έχε υπομονή και συνέχισε να επιβαρύνεις την ατομική θέση σου πολιτικά και ποινικά…

Με καυστικό χιούμορ θα λέγαμε απαντά ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος, αναφερόμενος στην απαράδεκτη συνεδρίαση της Δευτέρας 28/2, όπου του έγιναν απίστευτες επιθέσεις απ’ τον δήμαρχο και τα παπαγαλάκια του, χωρίς επιπλέον να του δώσουν δικαίωμα ν’ απαντήσει στα όσα του καταμαρτύρησαν.

Η ανάρτησή του στην σελίδα του στο fb συνοδευμένη από χαρακτηριστική εικόνα που απεικονίζει μαϊμουδάκια, γράφει:

«Με χιούμορ απαντά ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στο απαράδεκτο δημοτικό συμβούλιο.

Αρκετοί χτες, έδειχναν ότι δεν καταλάβαιναν τίποτε από όσα γίνονταν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Αλλά η σιωπή όσων δεν πήραν θέση δεν είναι πλέον χρυσός, όταν γίνονται όλα αυτά μπροστά στα μάτια τους.

Ο ένας λέει ότι παρανόμως αναμεταδίδω τις δημόσιες συνεδριάσεις ΔΣ στους πολίτες. Ο άλλος λέει ότι κάθε αντιδήμαρχος από τη θέση του έχει πρόσβαση να αντιγράφει προσωπικά στοιχεία πολιτών. Ο Δήμαρχος λέει ότι με το GDPR ο Δήμος έχει ασφαλίσει πλήρως όλα τα στοιχεία και κανένας πολίτης δεν πρέπει να ανησυχεί. Κάποιοι της ομάδας του, παρόλα αυτά επιμένουν συκοφαντικά ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση και να πάρει στοιχεία.

Τελικά ο Δήμαρχός όχι μόνο κατηγορείται από οικείους του ότι (και πάλι; ) ψεύδεται, αλλά και ότι η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων πολιτών βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο λόγω έλλειψης εφαρμογής των μέτρων GDPR.

Ο κ. Τσεμπέρης, πού σέρνει αυτό το χορό, ως αναλώσιμη του Δημάρχου Ιφιγένεια για συκοφαντική δυσφήμηση, δεν διανοείται να καταλάβει ότι το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στην οικογένεια και όχι σε διαχείριση ελεεινών επιθέσεων. Ας έχει υπομονή και ας συνεχίσει να επιβαρύνει την ατομική θέση του πολιτικά και ποινικά».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα