25.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΑΘΡΟΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ‘ΛΕΓΑ, ΑΛΛΑ…

ΑΘΡΟΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ‘ΛΕΓΑ, ΑΛΛΑ…

Δε χρειαζόταν βέβαια η θυσία τόσων αθώων ψυχών για ν’ αποφασίσουν αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας να εγκαταλείψουν ένα ανεύθυνο δήμαρχο. Κυρίως άτομα σαν τη Τάνια Παππά που και ευφυής είναι και εύστροφη και διορατική ως νομικός και θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί εδώ και μήνες.

Την ανυπαρξία Ψηνάκη την ζούσαν εδώ και καιρό τόσο οι κάτοικοι του ιστορικού δήμου Μαραθώνα, όσο κι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Την έζησαν με τα χιόνια που σκέπασαν επί μέρες το Βαρνάβα Η ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ, την ξαναέζησαν στη περσινή πυρκαγιά στο Διόνυσο όταν απειλήθηκαν οι δημοτικές ενότητες του Βαρνάβα και του Γραμματικού  Η ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ, μόνο που τότε ευτυχώς δεν υπήρξαν νεκροί και τα φώτα της δημοσιότητας δεν έπεσαν πάνω στους δίκαια αγανακτισμένους κατοίκους, αλλά στο κακόγουστο σόου Ψηνάκη που μόλις έμαθε για τη περσινή κόλαση φωτιάς στο ακατοίκητο νησάκι που βρισκόταν, πήρε ελικόπτερο κι ήρθε να σβήσει τη φωτίτσα! Τούτη τη φορά ωστόσο ο τραγικός απολογισμός της απώλειας τόσων ανθρώπινων ζωών δεν προσφερόταν για θλιβερά σόου στα κεντρικά ΜΜΕ που δυστυχώς είδαν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Κανείς σύμβουλος Μαραθώνα δεν παραιτήθηκε τότε. Ίσα – ίσα όσοι παραιτήθηκαν σήμερα υπό το βάρος τόσων ανθρώπων που απανθρακώθηκαν ή πνίγηκαν στη θάλασσα προσπαθώντας να ξεφύγουν απ’ τη πύρινη λαίλαπα που τους είχε κυκλώσει, στήριζαν σθεναρά το δήμαρχο ή επεσήμαναν τα λάθη (Παππά) αλλά παρέμεναν εντός παράταξης. Κάποιοι βέβαια τους φώναζαν να παραιτηθούν, αλλά τους λοιδορούσαν, λέγοντας ότι το λένε για ίδιον όφελος, μέχρι που… ήρθε  το αποτρόπαιο αποτέλεσμα.

88 ΝΕΚΡΟΙ! Με τον αριθμό ν’ αναμένεται αυξανόμενο λόγω των αγνοουμένων και των διασωληνομένων σε διάφορα νοσοκομεία, στοιχειώνουν όσους ευθύνονται για την καταστροφή. Χιλιάδες περιουσίες κατεστραμμένες, χιλιάδες αναμνήσεις στάχτη! Ποιος θ’ απολογηθεί κεντρικά και τοπικά για όλα τούτα;    

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα