24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟ ευρών το φλουρί της βασιλόπιτας του ΠΕΣΚ αμειφθήσεται!

Ο ευρών το φλουρί της βασιλόπιτας του ΠΕΣΚ αμειφθήσεται!

Αναζητείται το φλουρί της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιτεχνούπολης, αφού χτες Κυριακή 16 Φεβρουαρίου η πρόεδρος Ειρήνη Σαρηκώστα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έκοψαν την πίτα τους, αλλά δεν βρέθηκε αυτός στον οποίο έπεσε το φλουρί. Με τόσο κέφι στο καραόκε πάρτι γνωστού καφέ-μπαρ της Ραφήνας που ακολουθήσε την κοπή της πίτας, ποιος είχε το νου του να φάει βασιλόπιτα ή απλά να ψάξει για το φλουρί; Εν αναμονή λοιπόν του τυχερού, αφού πολλά κομμάτια πίτας μπήκαν στην τσέπη ή την τσάντα για το σπίτι, που εκτός απ’ το φλουρί κερδίζει 2ήμερη εκδρομή στο Γύθειο – Μάνη – Μονεμβασιά για δύο άτομα.

Φέτος οι δύο σύλλογοι της Καλλιτεχνούπολης, ΠΕΣΚ & ΑΟΚ, αποφάσισαν να μην κόψουν από κοινού την πίτα τους αλλά καθένας χωριστά, χωρίς τούτο να σημαίνει ότι δεν διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους. Άλλωστε παρών στην εκδήλωση ήταν ο Γιώργος Δουβίτσας του ΑΟΚ, όπως παρούσα θα είναι στην εκδήλωση του ΑΟΚ η Ειρήνη Σαρηκώστα. Μια γειτονιά είναι όλος ο οικισμός οπότε κακόβουλα σχόλια δεν δέχονται.

Απαστράπτουσα η πρόεδρος του συλλόγου, Ειρήνη Σαρηκώστα, με τα μαλλιά της μαζεμένα σ’ έναν απλό σινιόν κότσο που της έδινε έναν αέρα αρχοντιάς. Το μαύρο φόρεμα με το εντυπωσιακό see thru δαντελέ κορσάζ, συμπλήρωνε το στυλιστικό παρουσιαστικό της.

Κι όταν… Surprise!

Κι ενώ το κέφι ήταν στο ζενίθ, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κρατώντας μία τούρτα ευχήθηκαν με το χαρακτηριστικό τραγουδάκι Χρόνια Πολλά στην Ειρήνη για τα γενέθλιά της, προκαλώντας την έντονη συγκίνηση της προέδρου. Ήταν μια χαρακτηριστική στιγμή έκφρασης ωραίων συναισθημάτων που παραμένουν διάχυτα ανάμεσα στα μέλη του συλλόγου.

Και του χρόνου η βασιλόπιτα! Καλώς ήρθες αποκριά…

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα