19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣΤΟ 31Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Ο Α.Ο. ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΤΟ 31Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Ο Α.Ο. ΛΑΥΡΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε το 31ο φεστιβάλ Άννα Πολλάτου στην Κεφαλονιά με τη συμμετοχή γενικής γυμναστικής του Ο.Α Λαυρίου.Τα 68 παιδιά παρουσίασαν τα δυο προγράμματα τους: «la casa de papel» και “Algeria “στα Φραγκάτα το Σάββατο και την Κυριακή στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Αργοστολίου.

Η ομάδα του Λαυρίου βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της διοργάνωσης κύριο Σταύρο Μπασιαρδή, δίνοντας της το μοναδικό βραβείο του φεστιβάλ αυτό της πολυπληθέστερης ομάδας.

Στη συνέχεια ο κύριος Κωνσταντίνος Πανταζής, αντιπρόεδρος του Ο.Α. Λαυρίου ευχαρίστησε τη διοργανωτική επιτροπή και τον πρόεδρο της για την άριστη 3ημερη διεθνή αθλητική διοργάνωση.

Πέρα από την πολύ καλή αθλητική παρουσία του τμήματος του Ο.Α Λαυρίου που οφείλεται στη συνέργεια των τεσσάρων προπονητών (Ανδρεασάκη Φλώρα ,Ντασιώτη Ιωάννα, Σπυριδή Γιώργο, Χριστοφίδη Μάριο) τα παιδιά είχαν πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες. Μερικές από αυτές ήταν η επίσκεψη στο σπηλαίο της Μελισάνης, στο μοναστήρι του Αγίου Γεράσιμου, στον οινοποιό του συνεταιρισμού της Ρομπόλας όπως και επίσκεψη στην πόλη του Ληξουρίου.

Όλη η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά και την πρόεδρο νομικού προσώπου «Θορικός» κ. Ευαγγελία Βελετάκου όπως και την Εταιρία «Αιγαίας» της οικογένειας Αθανασίου Μαρτίνου για την ευγενή προσφορά τους προκειμένου να έχουν δυνατότητα να συμμετέχουν όλα τα παιδιά.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα