16.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑπίστευτη τοξικότητα Μπουρνούς εναντίον όσων βρίσκονται απέναντί του

Απίστευτη τοξικότητα Μπουρνούς εναντίον όσων βρίσκονται απέναντί του

Η τοξικότητα που εκπέμπει η δημοτική αρχή Μπουρνούς δεν έχει ξανασυμβεί σε Ραφήνα-Πικέρμι

Ραφήνα-Πικέρμι: Σημεία και τέρατα στον μικρότερο δήμο της αν. Αττικής. 

Γράφει ο Σάββας Ιωαννίδης*

Η τοξικότητα έχει βαρέσει κόκκινο τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας (Ραφήνα). Έτσι τουλάχιστον γράφουν κάποια τοπικά ΜΜΕ φιλικά της διοίκησης Μπουρνούς. Φθορές σε αμάξια και επιθέσεις από τρολ για την δολοφονία χαρακτήρα σε υποψήφιους.

Πραγματικά απίστευτο, όπως και να το δεις, από όπου και εάν το ακουμπήσεις. Αυτά βέβαια για κάποιον που δεν ξέρει τι συμβαίνει στην περιοχή και που ενημερώνεται μόνο από τα συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Πριν αρχίσω, θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρος.

Η βία και ο τραμπουκισμός είναι ξένα προς εμένα και τα καταδικάζω με τον πλέον κάθετο τρόπο.

Ένας λόγος ακόμα παραπάνω, που αυτά συμβαίνουν σε ανθρώπους που τους αποκαλώ φίλους και συμπολίτες μου.

Πάμε λοιπόν:

Ήταν αρχές του χρόνου όταν έδωσα τα χέρια με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, σε μια όμορφη φωτογραφία που βγάλαμε στο κέντρο της Ραφήνας. Την επόμενη ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητα μου, βρήκα σπασμένο τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου. Ζημιά που ανέρχεται στα τετρακόσια ευρώ.

Τυχαίο θα πει κάποιος.

Σε έναν δρόμο όπως η Εθνικής Αντιστάσεως όπου έχει φάρδος και όντας παρκαρισμένο στην μέση περίπου του τετραγώνου, σου κάνει λίγο περίεργο πως έσπασε μόνο ο δικός μου καθρέφτης, πόσο μάλλον που ήταν και κλειστός καθώς οι δικοί μου καθρέφτες κλείνουν αυτόματα.

Όταν το ανέφερα στον Αντρέα Βασιλόπουλο, γέλασε και μου είπε χαρακτηριστικά:

“Όταν έβαλα για πρώτη φορά υποψηφιότητα για δήμαρχος και εμένα μου έσπασαν το αυτοκίνητο “.

Τυχαίο θα ήταν.

Συνεχίζουμε:

Από τις αρχές του έτους σχεδόν σε κάθε μου ανάρτηση, έχω τουλάχιστον τρία προφίλ που με βρίζουν με τον πλέον χυδαίο τρόπο. Υποτιμούν εμένα, τους γονείς μου, το επάγγελμα μου, τις σπουδές μου και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς..

Δεν σταματούν βέβαια σε εμένα.

Οποιοσδήποτε γράφει κάτι κακό για τον δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς γίνεται αυτομάτως στόχος επιθέσεων από τα συγκεκριμένα προφίλ.

Sofia Pappa

Joan FeelsGood

Και ακόμα ένα που δεν το θυμάμαι.

Κάποιοι δείχνουν ακόμα και τον ίδιο τον δήμαρχο πίσω από αυτά τα προφίλ χωρίς όμως να προσκομίζουν κάποια στοιχεία για τις κατηγορίες αυτές.  Αυτή που σίγουρα δίνει ρεσιτάλ είναι μια elen bournous η οποία λέει πως έχει συγγένεια μαζί του.

Το τι μου/μας έχει πει δεν περιγράφεται. Απειλές, σεξιστικές αναφορές, προσβλητικά σχόλια στον μέγιστο βαθμό προς όλους και με όποιον τρόπο δολοφονία χαρακτήρα προς τους πάντες. Αυτά, άλλοι τα βιώνουν χρόνια και άλλοι τους τελευταίους πολλούς μήνες..

Αυτός βέβαια, είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος, σοβαροί άνθρωποι, που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο, τελικά να μένουν μακριά από τα κοινά καθώς δεν μπορούν και δεν θέλουν να περάσουν αυτό το μαρτύριο.

Αυτά συμβαίνουν κυρίες και κύριοι στην Ραφήνα μας το τελευταίο διάστημα.

Τότε δεν βγήκαμε να τα καταγγείλουμε. Όμως με αφορμή τα περιστατικά αυτά, καλό είναι να μαθαίνει ο κόσμος τι τραβάμε εμείς της αντιπολίτευσης. Στην διάθεση όλων, εάν αυτό μου ζητηθεί, οι απίθανοι διάλογοι με τα τρολ.

Κλείνοντας έχω να πω:

Δεν φοβόμαστε κανέναν. Κάνεις μας δεν θα υποχωρήσει, παρά τους τόνους λάσπης και απειλών που δέχεται. Όλες οι μορφές βίας, είναι κατακριτέες. ΟΛΕΣ!

Είμαι δίπλα σε κάθε συμπολίτη μου που δέχεται βία. Η τοξικότητα θα σταματήσει με τον νέο αέρα που θα φέρουμε στις εκλογές του Οκτωβρίου. Δεν μας αξίζει αυτή η κατάσταση. Μας αξίζει κάτι πολύ πιο όμορφο, κάτι πολύ πιο καλό.

Ο Σάββας Ιωαννίδης είναι

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης» με

Υπ. Δήμαρχο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα