17.1 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔύναμη Ανάπτυξης: Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος παρουσιάζει το σχεδιασμό Διοίκησης 2024 – 2028...

Δύναμη Ανάπτυξης: Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος παρουσιάζει το σχεδιασμό Διοίκησης 2024 – 2028 στην πλατεία Πλαστήρα Ραφήνας

Δεν υπάρχει το εμείς κι εσείς, δεν υπάρχουν Πικερμιώτες και Ραφηνιώτες, δεν υπάρχουν παραθαλάσσιες και ορεινές περιοχές. Υπάρχει ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, ενιαίος και αδιαίρετος. Όλοι ΜΑΖΙ θ’ αλλάξουμε το δήμο μας στην πόλη που μας αξίζει!

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ανδρέας Βασιλόπουλος, παρουσιάζει στην κεντρική πλατεία Πλαστήρα Ραφήνας τον σχεδιασμό Διοίκησης 2024 – 2028. Ο σχεδιασμός Διοίκησης του Ανδρέα Βασιλόπουλου, περιγράφεται αναλυτικά στο πολυσέλιδο πρόγραμμα της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης».

Κάθε έργο έχει μελετηθεί επί μήνες από ειδικούς επιστήμονες, που συνεργάζονται μαζί του, γιατί αγαπούν τις περιοχές που διάλεξαν να ζήσουν αυτοί, τα παιδιά και τα εγγόνια τους και θέλουν να τις δουν ν’ αναπτύσσονται σύμφωνα με καινοτόμες λύσεις.

Κάθε έργο έχει κοστολογηθεί, άρα έτοιμο να προχωρήσει και να υλοποιηθεί με την ανάληψη των ηνίων του δήμου.

Είτε υποστηρίζετε είτε όχι τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, είναι καλό να γίνετε γνώστες πως μέσα στην επόμενη 5ετία ο Ανδρέας κι η ομάδα του, σκοπεύουν να υλοποιήσουν το όραμα ενός σύγχρονου Δήμου. Ενός Δήμου με brand name. Ενός Δήμου που θα εκμεταλλευτεί αδιαμφισβήτητα προτερήματα διαθέτει.

Ακούστε τα όσα έχει να πει επειδή:

Δεν υπάρχει το εμείς κι εσείς, δεν υπάρχουν Πικερμιώτες και Ραφηνιώτες, δεν υπάρχουν παραθαλάσσιες και ορεινές περιοχές.

Υπάρχουμε όλοι εμείς με τις ιδιαιτερότητές μας, υπάρχουν τα προβλήματα κάθε περιοχής ξεχωριστά, υπάρχουν τα χαρίσματα ενός εκάστου εξ ημών, υπάρχει το υπέροχο περιβάλλον που πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού, υπάρχει ο πολιτισμός που χαρακτηρίζει τις ιδιαίτερες πατρίδες των κατοίκων.

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Ένας ενιαίος και αδιαίρετος δήμος, που απαρτίζετε από μας που τον κατοικούμε. Όλοι στοχεύουμε να τον κάνουμε καλύτερο.

Ακούστε όλους τους υποψηφίους.

Αποφασίστε με την ψυχρή λογική ποιος είναι κατάλληλος να ασκήσει διοίκηση την επόμενη 5ετία. Μην αφεθείτε στο συναίσθημα προς το συγγενή, τον φίλο, τον γνωστό, αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι ότι μπορούν να παράξουν έργο με ικανότητα και ανιδιοτέλεια.

Ψηφίστε αυτούς που αξίζουν την ψήφο σας!

Δεν αρκεί να φύγει μια κακή διοίκηση, πρέπει στη θέση της να εκλεγεί μια καλύτερη, για να μη μετανιώσετε ακόμα μια φορά για την ψήφο που ρίξατε στην κάλπη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα