17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕντολή για άμεση απομάκρυνση μπάζων απ’ το ρέμα στο Μπλε Λιμανάκι

Εντολή για άμεση απομάκρυνση μπάζων απ’ το ρέμα στο Μπλε Λιμανάκι

Σε απάντηση σχετικής καταγγελίας της νομικού Παναγιώτας Πάτρογλου κατοίκου της περιοχής, η Π.Ε. αν. Αττικής με το έγγραφο αρ. πρωτ. 106266/8-2-2022 καλεί τον ανάδοχο του έργου στο Μπλε Λιμανάκι ν’ απομακρύνει άμεσα τα μπάζα που ρίχτηκαν εντός της κοίτης του υπάρχοντος εκεί ρέματος Μπλε Λιμανάκι 08.02.2022 (ΑΑ)_signed

Αναλυτικά:

Κατόπιν σχετικής καταγγελίας, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής -Π.Ε. Ανατολικής Αττικής πραγματοποίησε αυτοψία στο Μπλε Λιμανάκι στις 03.02.2022 και διαπίστωσε την απόρριψη μπάζων μέσα στην κοίτη του ρέματος από την πλευρά του ανατολικού πεζοδρομίου της οδού Καβουνίδου, οδού αρμοδιότητας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Ζητά από τον ανάδοχο του έργου και κατ’ επέκταση στη δημοτική αρχή Μπουρνούς που επαίρεται για την πατρότητα του έργου, να μεριμνήσει άμεσα για την αποκομιδή των μπάζων που απορρίφθηκαν εντός της κοίτης κατά τη διαπλάτυνση της οδού Καβουνίδου. Επισημαίνεται εξάλλου ότι εφόσον απαιτηθεί κατασκευή νέου τεχνικού απορροής ομβρίων ή επέκταση του ήδη υπάρχοντος, αυτή θα πρέπει να γίνει κατόπιν υδραυλικής μελέτης αρμοδίως εγκεκριμένης.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα