16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΣημεία και τέρατα στο κοιμητήριο Ραφήνας – Πετούσαν οστά απ’ το...

Σημεία και τέρατα στο κοιμητήριο Ραφήνας – Πετούσαν οστά απ’ το οστεοφυλάκιο!

Αποκάλυψη στη συνεδρίαση του Σώματος Ρ-Π: Συνένοχοι Μπουρνούς – Τσεβά στην πώληση τάφων – Πετούσαν οστά απ’ το οστεοφυλάκιο – Επέμβαση συνηγόρου του Πολίτη (βίντεο)

Συνταρακτική η αποκάλυψη της τέως αντιδημάρχου Δήμητρας Τσεβά στη συνεδρίαση της 13-2-2023, σχετικά με την πώληση τάφων στο κοιμητήριο Ραφήνας – Γνώριζε αλλά σιωπούσε – Ανατριχιαστικοί διάλογοι μεταξύ Μπουρνούς και Τσεβά για οστά που πετιούνταν απ’ το οστεοφυλάκιο.

Δείτε σχετικό απόσπασμα της συνεδρίασης σε βίντεο εδώ.

Δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» υπ. Δημάρχου Ρ-Π Ανδρέα Βασιλόπουλου

Βάζουμε τέλος στη παρωδία των δημοτικών συμβουλίων και κοινοποιούμε video από τις συνεδριάσεις, για να γνωρίζει ο κάθε δημότης τι πραγματικά συμβαίνει.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Φεβρουαρίου 2023 και με θέμα συζήτησης τη παραχώρηση δικαιώματος χρήσης οικογενειακών τάφων, ακούστηκαν πολλά.

Επί δημαρχίας Ε. Μπουρνούς και αντιδημαρχίας Δ. Τσεβά, – πετούσαν τα οστά απ’ το οστεοφυλάκιο και μάλιστα έπειτα από καταγγελίες δημοτών επενέβη ο συνήγορος του πολίτη – πωλούσαν τάφους με μη προβλεπόμενη διαδικασία.

Σε όλα αυτά θα μπει ένα τέλος απ’ τη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” και με σεβασμό ο δήμος θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε δημότη, στις δύσκολες στιγμές που αναπόφευκτα θα νιώσουμε όλοι μας.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα