22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΑΙΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΑΙΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Μία ξεχωριστή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 11.30 πμ στην αίθουσα «Αθανάσιος Λευκαδίτης» κτίριο της κεντρικής διοίκησης ΣΕΠ, στην οδό Πτολεμαίων 1 στο Παγκράτι (πλατεία Προσκόπων).

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την προβολή ντοκιμαντέρ με υπέροχες εικόνες από τα σύνορα Γαλλίας-Ισπανίας και τα Πυρηναία Όρη σε συνδυασμό με μοναδικές εμπειρίες από την προσπάθεια του Λευτέρη να διασχίσει διαδρομή 988 χλμ. από την Μεσόγειο έως τον Ατλαντικό με στόχο την υποστήριξη των παιδιών της Εστίας.

Την προβολή του ντοκιμαντέρ θα προλογίσει ο ίδιος ο Λευτέρης Παρασκευάς, ο οποίος μετά το πέρας της προβολής θα απαντήσει σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων για την επιτυχή εκτέλεση ενός μοναδικού εγχειρήματος, το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερα μεγάλες ψυχικές και σωματικές δυνατότητες. Από την πλευρά της η Εστία θα βραβεύσει τον υπεραθλητή και θα μνημονεύσει το εγχείρημα του ως παράδειγμα ανθρώπου που μέσα από την υπέρβαση προσωπικών ορίων ευαισθητοποίησε άλλους ανθρώπους για το έργο της που έχει στόχο την φροντίδα των παιδιών με νοητική υστέρηση.

Γενική είσοδος: 5€

www.lefterisparaskevas.com

www.eseepa.gr

https://drive.google.com/open?id=0B2tm_Sskyu8gR09yc0dteEZWRGs

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα