14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜΑΓΙΑΤΙΚΗ «ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2015»

ΜΑΓΙΑΤΙΚΗ «ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2015»

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας και Περιχώρων σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Π. και το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην «Γυμναστράδα Ραφήνας 2015», το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 στις 6 το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Ραφήνας.

Η εκδήλωση τίθεται υπό την αναγνώριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και θα την χαιρετίσουν Ολυμπιονίκες από το Σύλλογο Ολυμπιονικών και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.

Σκοπός της εκδήλωσης να προβάλλει, αναπτύξει και στηρίξει την ιδέα των Μαζικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής και της Άθλησης και να εμπνεύσει, μ’ αυτόν τον τρόπο την αναζήτηση καινοτόμων θέσεων, δίνοντας ευκαιρία σε όλους να εκφράσουν τη  φιλοσοφία, ότι ‘’Η Γυμναστική είναι δικαίωμα για ΟΛΟΥΣ’’, αφού ενισχύει τη χαρά της συμμετοχής και της ομαδικής εμπειρίας και της προσπάθειας. 

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν προσφέρουν μια συσκευασία είδους διατροφής μακράς διαρκείας (γάλα, μακαρόνια, όσπρια κτλ) ανά συμμετέχοντα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου

Γιώργος Δουβίτσας

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα