18.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ‘‘ΘΥΕΛΛΑ’’ ΣΑΡΩΣΕ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

‘‘ΘΥΕΛΛΑ’’ ΣΑΡΩΣΕ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Την πιο ‘‘καρπερή’’ χρονιά διανύει η ποδοσφαιρική ομάδα ανδρών της «Θύελλα» Διασταύρωσης Ραφήνας, έχοντας κερδίσει ήδη το νταμπλ, πρωτάθλημα και κύπελλο κυπελλούχων, στοχεύοντας το τριπλ, κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, όπου στον τελικό την ερχόμενη Τετάρτη 6 Μαΐου, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης Καβάλας, στο γήπεδο της Καρδίτσας.

Πρέπει να πούμε, αν και νεοφώτιστοι στα ποδοσφαιρικά, αλλά με κορυφαίο δάσκαλο τον συνάδελφο Θοδωρή Κοτσώνη, ότι οι αντίπαλες ομάδες, «Θύελλα» και «Νέστος» είχαν ζητήσει ο τελικός να διεξαχθεί σε γήπεδο του Βόλου και σε ημερομηνία μεθύστερη των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία, που αρχίζουν την Κυριακή 10/5/2015, καθώς και οι δύο μετέχουν στους αγώνες κατάταξης για την Γ’ εθνική και ήθελαν να έχουν χρόνο προετοιμασίας πριν την α’ αγωνιστική. Όμως η ΕΠΟ, που δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των σωματείων, όρισε την ερχόμενη Τετάρτη ως την προσφορότερη ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού!

Αν η «Θύελλα» πάρει και το τρίτο της Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων των Ε.Π.Σ., (με τη φόρα που έχει θα το πάρει σίγουρα) βάσει του άρθρου 6 της Προκήρυξης της διοργάνωσης θα αγωνισθεί σε αγώνα Super Cup με την Κυπελλούχο ομάδα του Κυπέλλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου περιόδου 2014–2015. Το Super Cup θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο και σε ημερομηνία που θα οριστεί από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ενθουσιασμένοι για την έως τώρα πορεία της ομάδας δηλώνουν τόσο ο επίτιμος πρόεδρος και εμψυχωτής της ομάδας Γιώργος Λουκάτος, όσο κι ο πρόεδρος Μπάμπης Μπίλλιος, που με ενθουσιασμό μας είπε: «Ούτε καν ονειρευτήκαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα με τόσο μεγάλη διαφορά απ’ το δεύτερο. Η φετινή επιτυχία οφείλεται κυρίως στη καλή χημεία που υπάρχει μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αισθάνονται ότι βρίσκονται κάτω απ’ τη σκέπη μιας ‘‘αγαπημένης’’ οικογένειας κι αυτό τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς. Υπό το πρίσμα αυτό δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, παρά το βαρύ πρόγραμμα των αγώνων, με δύο αγώνες τη βδομάδα επί τρεις μήνες, παρότι είναι ερασιτέχνες που έχουν και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Την αγάπη τους για την ομάδα την απέδειξαν ήδη με τις έως τώρα επιτυχίες και την ελπίδα να κατακτήσουν και τα υπόλοιπα τρόπαια».

Όσο για τον Γιώργο Λουκάτο θέλοντας να μοιραστεί η χαρά σε όλους, σε συνεννόηση με την ομάδα, κατέθεσαν το μεν Κύπελλο Κυπελλούχων στο γραφείο του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, το δε Κύπελλο του Πρωταθλήματος στο γραφείο του Διασταυρώτη αντιδημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς. Από τότε με καμάρι βροντοφωνάζει ότι η «Θύελλα» γέμισε Κύπελλα το δημαρχιακό μέγαρο και δεν έχει άδικο.

Η επιτυχία της ομάδας είναι απόλυτα συνυφασμένη με την επί 10ετία τριανδρία της διοίκησης της ομάδας, Μπάμπη Μπίλλιο, Σπύρο Λουκάτο και Χρήστο Μυτιληναίο, στον προπονητή κ. Τσιγκούλη, το γυμναστή κ. Σακελλαρίου, το διασώστη κ. Αηδώνη και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Μανιό, που αποτελούν το τεχνικό υποστηρικτικό team, στον επίτιμο πρόεδρο Γιώργο Λουκάτο που στηρίζει την ομάδα οικονομικά, αλλά κυρίως στους ηρωικούς παίχτες που τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Ελπίζουμε να μην έχουμε παραλείψει κανένα και για να είμαστε δίκαιοι θα ακολουθήσει ανάλογο αφιέρωμα και στην άλλη μεγάλη ομάδα της Ραφήνας την «Τριγλία» που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική.  

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου κ. Δουβίτσας, συγχαίρει τη “Θύελλα” Διασταύρωσης Ραφήνας με το δελτίο τύπου που ακολουθεί: 

“Ο ΔΟΠΑΠ συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟ ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ για την νέα της επιτυχία, την πρόκριση της στον Τελικό Κυπελλούχων Ερασιτεχνών, όπως επίσης και για την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και του πρωταθλήματος.

Εύχεται καλή επιτυχία στην Θύελλα στον τελικό αλλά και στα μπαράζ που θα αναδείξουν και άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Για τον ΔΟΠΑΠ

Γιώργος Δουβίτσας

Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου” 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα