22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ: Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ: Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Κοντά στους πυρόπληκτους στο Κόκκινο Λιμανάκι βρέθηκε σήμερα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δαμιανός Φαφούτης. Εκεί στην εκκλησία του Αγίου Θωμά που σαν από θαύμα έμεινε ανέπαφη απ’ τη αδηφάγο μανία της φωτιάς, ενώπιον των συγκεντρωμένων κατοίκων έγινε μια αποτίμηση της τραγωδίας.

Ο κος Φαφούτης κι οι συνεργάτες του άκουσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στη νέα τους καθημερινότητα. Στη συνέχεια ο κ. Φαφούτης τους ενημέρωσε για τις διαδικασίες καταγραφής των ζημιών που έχουν υποστεί τα σπίτια τους, για τη βοήθεια που δικαιούνται ως πυρόπληκτοι να λάβουν από το περίσσευμα αλληλεγγύης & ενδιαφέροντος που έχει δεχτεί η περιοχή ως πληγείσα.

Κυρίως όμως ο κ. Φαφούτης ζήτησε «να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι και όλοι μαζί να συμμετέχουμε στην ανασυγκρότηση του τόπου μας».
Όσο για τον καταλογισμό ευθυνών που ζητούσαν οι κάτοικοι, είπε ότι «Θα αποδοθούν όταν έρθει η ώρα . . . Ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας αυτού του Δήμου, με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή η ανάκαμψη από την τραγωδία που βιώνουμε».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα